Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

SENCOR SVC 0740BL 3-in-1porszívó

Termékkatalógus
SENCOR SVC 0740BL 3-in-1porszívó
5 1 értékelés
Álló porszívó - 40,7 V kapacitású Li-ion akkumulátor, töltési idő: 5 óra, működési idő: 85 perc, hepa filter, 75 dB zajszint, porkefe és résszívó,
Kód:  SENTV418 Termékszám:  SENCOR SVC 0740BL Gyártó honlapja:
SENCOR SVC 0740BL 3-in-1porszívó Megszűnt

SENCOR SVC 0740BL 3-in-1porszívó

Vezeték nélküli porszívó

3 az 1-ben vezeték nélküli porszívó

A Sencor SVC 0740BL vezeték nélküli porszívója vagyok

Sencor SVC 0740BL

Minden szennyeződést eltávolítok! A Sencor SVC 0740BL rúdporszívója vagyok hatékony 40,7 V-os Li-Ion akkumulátorral, amely lenyűgöző 85 perces üzemidőt ígér. Élvezd a teljes mozgásszabadságot porszívózás közben! A vezeték nélküli működés igazán kényelmes és mivel rúdporszívó vagyok, a használatom is hasonlóképpen komfortos, bármilyen padlón is porszívózol éppen, beleértve a bútorok alatti területeket is. Tegyél velem egy próbát! Erőteljes és csendes működés, alacsony tömeg, stabilitás, illetve multifunkciós és könnyű felhasználás jellemez a 180°-os forgókábelnek köszönhetően.

3 az 1-ben rúdporszívóként dolgozom!

Miben nyilvánul meg, hogy 3 az 1-ben porszívó vagyok? A Sencor tökéletes és funkcionális tartozékokkal készített el. Megbízhatóan végzem a munkámat porszívóként, amely eltávolítja a szennyeződéseket a padlóról, azonban egy különálló víztartály segítségével fel is törlöm a padlót. Mivel a Sencor a kisebb szennyeződésekről sem feledkezett meg, amelyek gyakran fordulnak elő a bútorokon vagy az autó belsejében, egy eltávolítható kézi porszívóval tervezett meg. Úgy vélem, hogy nagy előnyt jelent egy olyan porszívó, amely egyetlen modellben 3 készülék munkáját végzi egyszerre!Segítségemmel időt, pénzt és helyet takaríthatsz meg, nem beszélve az erőfeszítésről.

Vezeték nélküli porszívó
Vezeték nélküli porszívó

Fedezd fel a LED világítás előnyeit

A LED fénynek köszönhetően megvilágítom a legkisebb szennyeződéseket és a finom port is. A LED fényt a forgófej közepére helyezték el, így meglehetősen nagy távolságra elér. Többé már nem fog meglepetést okozni a bútorok és az ágy alatt vagy a szekrényben meghúzódó porcica, és a borúsabb időjárás vagy korai naplemente sem okozhat problémát. Porszívózz ki anélkül az otthonodat, hogy fel kellene kapcsolnod az összes lámpát. A LED világítással és a két állítható teljesítményszinttel minden szennyeződésről gondoskodom.


Hamar megszereted a kiváló minőségű HEPA szűrőt és a porzsák nélküli működést

A HEPA szűrővel mindenki orrára gondoltam! Kiválóan alkalmas vagyok a kisgyerekes háztartásokba és az olyan otthonokba, ahol a felhasználók allergiától szenvednek. A HEPA szűrő rendkívüli hatékonysággal bír és még a legkisebb por- és allergia részecskéket is befogja, emellett könnyű a tisztítása és a visszahelyezése is. Másik előnye, hogy többet nem kell a csere porzsákok miatt fájnia a fejednek. A 0,5 literes portartályt bármikor kiürítheted, majd visszahelyezheted. Ilyen módon nem terheled meg a pénztárcádat és óvod a környezetet is.

Vezeték nélküli porszívó
Vezeték nélküli porszívó

A forgókefém saját motorral rendelkezik

A nagy kapacitású akkumulátor és az erőteljes szívóerő elengedhetetlenek a megfelelő működéshez, csak úgy, mint a forgókefe. Ennek segítségével ugyanis sokkal hatékonyabban végzem a munkámat. A forgókefét speciális kialakítás jellemzi, minden típusú padlón és szőnyegen tökéletes végeredményeket biztosít. Kifogástalanul szabadul meg a padlón található hajtól, szőrszálaktól, állati szőrtől, morzsától, cérnától és a portól is.

Műszaki adatok

  • 85 perces üzemidő
  • Porszívózik és fel is mos a kemény padlón
  • Teljes mozgásszabadság tápkábel nélkül
  • Vezeték nélküli rúdporszívó felmosófejjel és eltávolítható kézi egységgel
  • LED töltésjelzővel
  • E rgonomikus markolat
Vezeték nélküli porszívó

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SVC 0740BL 3-in-1porszívó
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR tyčový vysavač 3 v 1 SVC 0740BL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR tyčový vysávač 3 v 1 SVC 0740BL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR 3-in-1 Staubsauger SVC 0740BL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR 3-in-1 Staubsauger SVC 0740BL.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ