Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Sencor SVC 610RD

Termékkatalógus
Sencor SVC 610RD
4,7 10 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - 700 W, szőnyegtisztításhoz és antibakteriális, szőnyegre, kemény padlóra és kárpitozáshoz, 74 dB zajszint, 27 kWh/év éves energiafogyasztás, hepa szűrő és mosható szűrő, 5 m hosszú kábel, 8 m-es hatósugár, kárpit szívófej, kefés szívófej, puhított kerekek és résszívó, fém gégecső, 27,2 cm széles, 25 cm magas, 37,9 cm mély, színe: piros
Kód:  SEBV001 Termékszám:  41004349 Gyártó honlapja:

Sencor SVC 610RD

Elromlott a porszívód és újat szeretnél vásárolni? Ha a válaszod igen, akkor felkeltheti érdeklődésedet ez a(z) Sencor porzsák nélküli porszívó. Ez a variáns kitűnően alkalmas szőnyegre, kemény padlóra és kárpitozáshoz. Könnyen megbirkózik a szőnyegek tisztításával. Az antibakteriális szűrő 100%-ig eltávolítja a baktériumokat és az allergéneket, amit az allergiás személyek is értékelni fognak. A puha anyagból készült kerekek nem karcolják meg a padlóburkolatot. A tiszta levegőt a(z) hepa szűrő és mosható szűrő biztosítja. A felszívott port és szennyeződést eltávolítható tartályba gyűjti, melyet porszívózás után könnyűszerrel kiüríthetsz a kukába. A(z) Sencor porzsák nélküli porszívó lenyűgöz a(z) 74 dB zajszintjével, ami sokkal kellemesebbé teszi a porszívózást. Ha sokszor porszívózol, akkor vásárlásnál vedd figyelembe a tömegét is, ami 5 kg. Továbbá a mérete 27,2 × 25 × 37,9 cm.

A(z) Sencor SVC 610RD porzsák nélküli porszívó alapvető jellemzői

  • Kitűnően alkalmas szőnyegre, kemény padlóra és kárpitozáshoz
  • Lenyűgöző effektivitás padlófelületek tisztításánál
  • Tűrhető effektivitás szőnyegek porszívózásánál
  • Zajszintje mindössze 74 dB
  • Hatósugara: 8 m
  • A(z) Sencor SVC 610RD porszívó bemenő teljesítménye: 700 W
  • A csomagban ezek a kiegészítők találhatók: kárpit szívófej, kefés szívófej, puhított kerekek és résszívó
  • A(z) Sencor márkájú porszívó szűrőjének típusa: HEPA szűrő és Mosható szűrő
  • Kábelének hosszúsága: 5 m

A(z) Sencor SVC 610RD porzsák nélküli porszívó tartozékai

A(z) Sencor SVC 610RD porszívózási effektivitását a tartozékok is tovább növelik. A legfontosabbak egyike a réstisztító, melynek köszönhetően a porzsák nélküli porszívó egyszerűen kitakarítja a szűk helyeket. A kárpitkefe segítségével gördülékenyen megszabadulhatsz a padlóburkolaton és a szőnyegen lévő apró szennyeződésektől és állatszőrtől. A praktikus körkefés szívófejjel kitakaríthatod a kis felületeket. A(z) 8 m-es hatótávval rendelkező Sencor porzsák nélküli porszívó kiválóan alkalmas nagyobb méretű helyiségekbe.

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
8 m Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
8 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Szőnyeg, Kemény padló, Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
74 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
27,2 cm Kész!
Magasság
25 cm Kész!
Mélység
37,9 cm Kész!
Tömeg
5 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SVC 610RD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVC 610RD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SVC 610RD.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ