A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Sencor SVC 900

Termékkatalógus
Sencor SVC 900
4,1 12 értékelés
Porzsák Sencor - textil, egyszer használatos, antibakteriális, nedvességálló, szűrő a csomag része, 5 porzsák a csomagban - 518 Ft/tasak
2 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EAD1192r Termékszám:  SVC900 Gyártó honlapja:

Sencor SVC 900

Sencor SVC 900 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Eredeti, SENCOR SVC900 porszívóhoz ajánlott egyszer használatos, 4 literes porzsák. Mikroszálas kialakításának köszönhetően akár kétszer olyan hatékony, mint a hagyományos papír porzsákok. Hatékonysága így eléri a HEPA szűrő szintjét. Kiváló tartóssága révén nem szakad, nincsenek kellemetlen balesetek. Alkalmazásával a porszívó egyenletes szívóerőt fejt ki a porzsák teljes telítettségéig, mely ugyancsak nagy előnye a hagyományos papír porzsákkal szemben.

Vízálló képessége kivédi a nedvességből fakadó problémákat és az ebből következő idő előtti elhasználódást. Antibakteriális, így biológiailag semleges környezetet biztosít, mely ellenálló a mikrobákkal szemben, és megakadályozza a kellemetlen allergiás reakciókat okozó baktériumok, gombák és különböző mikroorganizmusok szaporodását. Sőt, a mikroszálas porzsák jobban illeszkedik a porszívótartályhoz, így csökkentve a hangerőt. A csomagban 5 darab SENCOR SVC900 porzsák és 2 db mikroszűrő található, a jobb teljesítményű és hosszabb élettartamú készülékért.



Műszaki adatok:


Kompatibilitás:
SENCOR SVC900

Űrtartalom
4 l

Hatékonyság:
HEPA szűrővel megegyező

Jellemzők:
mikroszálas
tartós
állandó szívóerő a teljes telítettségig
nedvesség ellenálló
antibakteriális
jól illeszkedik a portartályhoz

A csomag tartalma:
5 db porszívó zsák
2 db mikroszűrő

Paraméterek

Porzsák anyaga
Textil Kész!
Tulajdonságok
Antibakteriális, Nedvességálló Kész!
Használat
Egyszer használatos Kész!
Zsákok száma a csomagban
5 db Kész!
Csomag tartalma
Szűrő Kész!

Tulajdonságok

Porzsák anyaga
Textil Kész!
Tulajdonságok
Antibakteriális, Nedvességálló Kész!
Használat
Egyszer használatos Kész!

Csomagolás

Zsákok száma a csomagban
5 db Kész!
Csomag tartalma
Szűrő Kész!

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

53%-os akciót hirdet az alza a sencor SVC 900 porszívó porzsákjára amely így, az 5darab 890 forint+ posta áron volna kapható. A kérdésem az volna, hogy a képen látható többször használatos,mosható porzsákrol van e szó? És mennyi darabról?

Kiegészítők: Sencor SVC 900
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ