A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Sencor SWD T130W Fehér

Termékkatalógus
Sencor SWD T130W Fehér
5 1 értékelés
Csengő - nyomógomb, hatótávolság 150 m, LED jelzés a gombon, IP44 védettség - fröccsenő víz elleni védelem, fehér
Kód:  GK751j2 Termékszám:  SWD T130W Gyártó honlapja:

Sencor SWD T130W Fehér

Vezeték nélküli gomb "self-learning" funkcióval, melynek köszönhetően akár 20 nyomógombot és az SWD 130 sorozatba tartozó korlátlan számú csengőt kapcsolhat össze. 433 MHz vételi frekvencián működik, maximális hatótávolsága nyitott területen elektromágneses interferencia nélkül 150 m. A jobb tájékozódás érdekében LED jelzést ad. A nyomógomb IP44 besorolású, vagyis bármilyen szögben védett a fröccsenő víz ellen. Nyitott területen is elhelyezhető, az eső sem tesz kárt benne. A gombhoz tartozó csengő külön megvásárolható.

főbb jellemzői

  • legfeljebb 20 nyomógomb és korlátlan számú csengő párosítása
  • tájékozódást könnyítő LED jelzés 
  • szabadtéri létesítményekre vonatkozó IP44 védettség

Paraméterek:

tápellátás:
1 x CR2032 (tartozék)

kialakítás:
Szín: fehér
Méretek: 90 × 40 × 15 mm
Súly: 32 g

 

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SWD T130W Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SWD T130W bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SWD T130W biely.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ