AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Sencor SWS 8400

Termékkatalógus
Sencor SWS 8400
4,5 14 értékelés
Időjárás állomás - időjárás előrejelzés, vezeték nélküli érzékelő, lcd kijelző, ismételt ébresztés és óra, asztalra, beltéri és kültéri hőmérséklet mérése
Kód:  JN514m Termékszám:  SWS 8400 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SWS 8400

Vezeték nélküli időjárás állomást keresel, ami megmutatja a hőmérsékletet és előre jelzi a kinti időjárást? Válaszd a Sencor SWS 8400 meteorológiai állomást! A készülék a kültéri és a beltéri hőmérsékletet egyaránt méri és széles, színes kijelzővel rendelkezik. A várható időjárást 24 órával jelzi előre. A kijelző könnyen olvasható különböző szögekből és közvetlen napsütésben is. Méri mind a beltéri, mind a kültéri hőmérsékletet és páratartalmat. A maximális és minimális értékek a memóriában kerülnek rögzítésre. A készülék külön figyelmeztet, ha jegesedés várható. Hálózati tápellátással és akkumulátorral is rendelkezik. Válaszd a Sencor meteorológiai állomást, amellyel egy modern, csúcskategóriás termék birtokosa lehetsz.  

A Sencor SWS 8400 meteorológiai állomás főbb jellemzői

  • A Sencor meteorológiai állomás méri a kültéri és a beltéri hőmérsékletet és a páratartalmat
  • Vezeték nélküli kültéri hőmérséklet mérés
  • Nagy kijelző számos különböző színnel
  • 24 órás előrejelzést ad az időjárásról
  • Jó olvashatóság közvetlen napfényben is
  • Megőrzi a maximális és a minimális értékeket a memóriában
  • Asztalra állítható
  • Hálózati tápellátás és akkumulátor

Sencor időjárás előrejelzés

A Sencor meteorológiai állomás képes a beltéri és a kültéri hőmérséklet és páratartalom mérésére is. A kültéri mérésekhez egy vezeték nélküli érzékelő található a csomagolásban és falra szerelhető tartóval rendelkezik. Legfeljebb 3 vezeték nélküli érzékelőt csatlakoztathat a Sencor meteorológiai rendszerhez (ebből egy tartozék). A vezeték nélküli érzékelő 2 db AA típusú lítium elemet használ (nem tartozék). A Sencor meteorológiai állomás figyelmezteti Önt a jegesedés veszélyére egy különleges hópehely szimbólummal, amely 3° C és -2° C közötti külső hőmérsékleten jelentkezik. A meteorológiai állomás beépített légnyomás-érzékelővel rendelkezik, amely 24 órával előre tudja előre jelezni az időjárást. A Sencor meteorológiai állomás színes, háttérvilágítással is rendelkező kijelzője alacsony, vagy magas intenzitásra állítható be, illetve teljesen ki is kapcsolható. 256 szín opció közül választhat. Nagyon hasznos lehetőség, amikor a kijelzőn megjelenő szín a mért kültéri hőmérsékletnek megfelelően változik, így elég csak rápillantani a kijelzőre és máris tudni fogod, hogy milyen a külső hőmérséklet. 

A Sencor meteorológiai állomás egyéb jellemzői

A Sencor meteorológiai állomás digitális óraként vagy ébresztőóraként is használható. A kijelzőn megjelenő dátumot és időt egy rádiójel vezérli, így nem kell aggódni a mért érték pontossága miatt. sem nyáron, sem télen. A Sencor Meteo állomás hálózati tápellátással működik, de a csomagban található egy CR 2032 típusú tartalék akkumulátor is. A kijelzőn megjelenik az alacsony töltöttség és a rádiójel erőssége. A Sencor meteorológiai állomás ébresztőóraként is használható és szundi-funkcióval is rendelkezik. Ez a funkció 24 órán át működik, így egészen biztos, hogy azok sem alszanak el, akik nehezen ébrednek reggelente.

Paraméterek:
A TRUE COLOR kijelzo átlója: 7,56" (19.2 cm)
Átvitel távolsága a főegység és az érzékelő között: legfeljebb 30 m (nyitott terület)
Érzékelő átviteli frekvencia: 433 MHz
Fő egység / Hálózati adapter: DC 4,5 V / 300 mA (mellékelve)
Fogyasztás: 1,35 W
Fő / Tartalék akkumulátor: 1 × CR-2032 3 V (tartozék)
Elem az érzékelő tápellátásához: 2 x 1,5V AA méret (nem tartozék - lítium elem javasolt)
Magasság: 8,75 cm
Szélesség: 23 cm
Mélység: 4,9 cm
Tömeg: 307 g (akkumulátorral együtt, adapter nélkül)

 
Részletek itt

Paraméterek

Elem típusa
AA, CR2032 Kész!
Elemek száma
3 db Kész!
Időjárás
Előrejelzett Kész!
Használat
Beltéri, Kültéri Kész!
Mérési értékek
Hőmérséklet Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
AA, CR2032 Kész!
Elemek száma
3 db Kész!

Rendeltetés

Időjárás
Előrejelzett Kész!
Használat
Beltéri, Kültéri Kész!

Tulajdonságok

Mérési értékek
Hőmérséklet Kész!
Funkciók
Ismételt ébresztés Kész!

Elhelyezés

Időjárás állomás elhelyezése
Asztalra Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SWS 8400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SWS 8400. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SWS 8400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sencor SWS 8400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sencor SWS 8400.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ