30 dnů na vrácení Shop roku

Senior okosórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(4)
IOS
(4)
Óratok mérete
42,8 mm
47 mm
-
Vezeték nélküli technológiák
LTE
(2)
GPS
(4)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(2)
Pulzusfrekvencia
(2)
Távolság
(2)
Kalóriaszámítás
(2)
Szíj színe
Fekete
(3)
Barna
(1)
Szíj anyaga
Bőr
(1)
Szilikon
(3)

Szeretnéd biztonságban tudni idős hozzátartozódat, hogy bármikor képes legyen segítséget hívni, ha szüksége van rá? Pontosan ezt nyújtja egy senior okosóra, amely az SOS jelzés és a telefonhívás számára kialakított gombok mellett méri a tevékenységek során végzett mozgást is. A senior okosórákhoz távolról is vezérelhető mobiltelefonos alkalmazás is tartozik, azaz így lehetővé válik, hogy szemmel tartsd idős hozzátartozód hogylétét.

Tovább

A senior okosóra csökkenti az idős hozzátartozók miatti aggódást

Akinek van távol élő idős hozzátartozója, biztos gondolkodott már azon, hogyan tudhatná őt jobban biztonságban. Persze, jó megoldás a telefon is, de mi történik, ha éppen nem veszi fel? Lehet, hogy csak nem hallotta meg? Vagy lement sétálni és otthon hagyta? Vagy talán valami baj van? Többek között ezeket az aggodalmakat csökkentheted egy senior okosóra beszerzésével.

A senior okosóra diszkrét felügyeletet tesz lehetővé

A senior okosórával követheted viselőjének aktuális helyzetét és napi aktivitását anélkül, hogy az aggódó szeretetet ő túlságosan tolakodónak érezné. Ráadásul a senior óra viselője is biztonságban érezheti magát, hiszen az órán keresztül bármikor jelezhet, ha szükségét érzi.

A senior okosóra mindig a viselőjénél van

A senior okosóra viselője számára megszűnik az a feszültségforrás, hogy mindenhova vinni kell a mobilt. A senior okosórát csak fel kell csatolni és több gond nincs vele. Nem akadályozza a tevékenységeket, mert mind a két kéz szabad marad, mégis jól látható és hallható, ha hívás érkezik rá.

A senior okosórát egyszerű használni

A senior okosórát viselni olyan, mint egy hagyományos órát: kényelmes, mutatja az időt és a dátumot, valamint a megtett lépésszámot. Nagy előnye viszont, hogy növeli a biztonságérzetet. A legtöbb okosóra idúseknek alkalmas kétirányú hanghívásra. Az senior óráról egy előre rögzített telefonszám hívható, és az óra több számról is hívható.

A senior okosóra és az SOS gomb

A senior okosórák legfontosabb funkciója a jól látható SOS gomb. Ennek köszönhetően bármilyen probléma, például elesés esetén az idős emberek könnyen tudnak segítséget kérni. Nem kell bajlódni érintőképernyővel, bonyolult menürendszerrel és számok bepötyögésével. A nagy piros gombbal hívást és SOS riasztást lehet kezdeményezni.

senior okosóra

i

A senior okosórák egyszerű kialakítása miatt nem fordulhat elő, hogy használója véletlenül olyan funkciókat hív elő, amelyeket nem ismer, így nem kell félnie attól, hogy valamit elront, és inkább kerüli az okosóra használatát.

A senior okosóra beállításai távolról elvégezhetők

A senior okosóra viselőjének csak annyi a dolga, hogy mindig viselje az órát és szükség szerint feltöltse. De erre sem egyedül kell figyelnie! Az órához tartozó online felületen és alkalmazásban látható a senior óra akkumulátorának töltöttségi szintje, ilyenkor rá lehet csörögni az óra viselőjére és figyelmeztetni az óra töltésére.

A beállításokat egy online felületen lehet elvégezni: megadni a senior óra használójának adatait, a (később cserélhető) hívható telefonszámot, a riasztás során értesítendők elérhetőségeit, valamint a biztonsági zónát, amelynek elhagyásakor az óra figyelmeztetést küld. Akkor sem szükséges a senior okosóra közelében lenni, ha a beállításokon később módosítani kell.

Az okosóra időseknek nem gyógyászati segédeszköz, és nem helyettesíti a rendszeres orvosi vizsgálatot, ám fontos adatokat képes mérni és mutatni viselőjéről. A lépésszámláló és a helymeghatározás sokat elárul a napi aktivitásról, a pulzus- és vérnyomásmérés pedig akár távolról is indítható.

A senior okosórák különböző extra szolgáltatásokat nyújthatnak

A különböző modellek különböző extrákat kínálnak az alapfunkciók mellé. Ezek némelyike a SIM kártya behelyezését követően válik elérhetővé. Ilyen extrák lehetnek:

  • Nyomkövetés, biztonsági zóna: beépített GPS (és LBS) által valós időben nyomon követhető a senior óra viselője. Emellett rendelkezésre áll előre megadott területek beállításának lehetősége is, és ha a felhasználó elhagyja a zónát, a senior okosóra értesítést küld a mobilalkalmazásban.
  • Távolról indítható pulzus- és vérnyomásmérés. Az alkalmazással távolról ellenőrizheted hozzátartozód mért értékeit.
  • Hangüzenetek fogadása és küldése.
  • Fokozott ellenállás a rövid vízbe merülés ellen
  • Könnyen kezelhető óraszíj
  • Beépített kamera. Ennek köszönhetően a senior okosóra viselője akármikor kapcsolatba léphet szeretteivel szemtől szemben videó-telefon segítségével. Küldhet fényképeket is a család többi tagjának.
senior okosóra

A senior okosórák az egyszerű kezelhetőségre helyezik a hangsúlyt

A senior okosórák tipikusan nem törekednek a fejlett okosórák funkcióival felvenni a versenyt, itt inkább az a cél, hogy idős viselőjének és az ő szeretteinek megadja azt az alap biztonságérzetet, hogy kapcsolatban vannak, akkor is, ha éppen több kilométer választja el őket.

Ne feledd, hogy az, hogy idős hozzátartozódat senior okosórával látod el, nem jelenti azt, hogy ezentúl már nem kell olyan gyakran hívnod, vagy meglátogatnod. Természetesen továbbra is szükség lesz a hosszabb beszélgetésekre, csak annyi változik majd, hogy az aggodalmak helyett többet lehet az élményekről mesélni.

Okoskarkötő mint senior aktivitásmérő

Bármelyik olcsóbb okoskarkötő megfelelő aktivitásmérőként szolgálhat idősek számára is. Ezek nem kínálnak sok funkciót, de könnyen használhatók, amit az idősek értékelni fognak. A lépésszámláló funkció például ösztönözni fogja az időseket is, hogy aktívabb életet éljenek, így új célokat tűzhetnek ki.

senior okosóra

A senior okoskarkötőknél nagyon fontos a jól olvasható kijelző

Az okoskarkötő kiválasztásakor ügyelj arra, hogy a kijelző könnyen olvasható legyen, és lehetővé tegye a felhasználó számára, hogy kényelmesen kezelhesse.

Ha komolyabb egészségügyi támogatást szeretnél az okosórádtól, például fejlett vérnyomásmérést, akkor figyelmedbe ajánljuk az egészségügyi okosóráink kínálatát.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WowME Senior Watch fekete szilikon Szállításra kész > 5 db
Okosóra - idősebb korosztály számára készült, Android és iOS kompatibilis, 1,4" IPS kijelző, GPS, lépésszámláló, vérnyomás és véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 96 óra, magyar nyelvű vezérlés
38 890 Ft

4 termék
WowME Senior Watch fekete szilikon - Okosóra Típusok
3,1 19×
WowME Senior Watch fekete szilikon
Okosóra - idősebb korosztály számára készült, Android és iOS kompatibilis, 1,4" IPS kijelző, GPS, lépésszámláló, vérnyomás és véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 96 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
38 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowmSWb
WowME Senior Watch fekete bőr - Okosóra Típusok
3,1 19×
WowME Senior Watch fekete bőr
Okosóra - idősebb korosztály számára készült, Android és iOS kompatibilis, 1,4" IPS kijelző, GPS, lépésszámláló, vérnyomás és véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 96 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
38 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowmSWbl
2,3
CARNEO SeniorSafe+ 4G
Okosóra - idősebb korosztály számára készült, Android és iOS kompatibilis, 1,44" TFT kijelző, GPS, LTE, IP67 vízállóság, magyar nyelvű vezérlés
29 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: CAR0015b1
2,3
CARNEO SeniorSafe+ 4G
Okosóra - idősebb korosztály számára készült, Android és iOS kompatibilis, 1,44" TFT kijelző, GPS, LTE, IP67 vízállóság, magyar nyelvű vezérlés
34 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: CAR0015b1
wearablesXiaomi Mi Smart Band 6 (BEMUTATÓ) - a tökéletes karkötő még nagyobb kijelzővel A világ legnépszerűbb fitnesz karkötőjének hatodik generációja, a Xiaomi Mi Smart Band 6, jelentős újításokat hoz, amelyek minden felhasználónak tetszeni fognak.
Az okosórák világa csordultig van sikeres darabokkal. Az Apple Fashion évekkel ezelőtt indította el a trendet. Na de mi a helyzet, ha nincs iPhone-od? Az Apple Watch Androidon is működik? Mik a lehetőségek? 
A Fitbit ma bejelentette a Fitbit Luxe, egy olyan okos karkötő belföldi elérhetőségét, amelyet minden divatrajongó imádni fog. A Fitbit Luxe a nevéből adódó luxus dizájnon túl számos funkciót kínál majd az egészség és a fitnesz teljes körű áttekintéséhez.
cikkFitnesz karkötők vs. intelligens óra (ÖSSZEHASONLÍTÁS) Lépésritmus, VO2max és például az érintés nélküli fizetések lehetősége. Ez egy kis lista arról, hogy mit kapsz egy intelligens órával a sportkarkötővel szemben. Ez ugyanakkor pozitívumokat kínál a működtetés egyszerűségét, állóképességét és árát tekintve. Mindkét...
A Samsung jelenleg legnépszerűbb okosórái tudnak vérnyomást és EKG-t mérni. Melyek ezek a modellek, és lesz-e lehetőségünk arra, hogy ezeket az új funkciókat mi is használhassuk?
Az új generáció képviselőjeként a Huawei Watch GT2 Pro okosóra a vonzó formatervezés és az alkalmazott technológiák tökéletes egyensúlyára törekszik. Mit kínál pontosan ez a prémium modell sikeres elődjéhez, a Huawei Watch GT2-höz képest? A fényűző kivitelű intelligens...
További cikkek Összes cikk

Senior okosórák

A Senior okosórák kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Senior okosórák – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó senior okosórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb senior okosórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: senior okosórák vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ