Sennheiser CX Sport 686G, zöld

Termékkatalógus
Sennheiser CX Sport 686G, zöld
4,2 6 értékelés
Fej-/fülhallgató - zárt, sportoláshoz, fülbe illeszkedő, Slide-to-Fit rögzítés, 18 Hz-20 kHz, 20 ohm, 118 dB, 3,5 mm-es jack, 1,2 m-es kábel, Androidos készülékekhez
Kód:  JM096k9 Termékszám:  CX 686G SPORTS Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser CX Sport 686G, zöld

Hajózz a zene világában

Amennyiben tökéletes zenei élményre vágysz sportolás, vagy egy városi séta közben is, úgy válaszd a Sennheiser termékét. Fülhallgatóik kiemelkednek a hagyományos eszközök közül, elsősorban a felhasznált anyagok minőségével, nagy érzékenységükkel és széles frekvenciatartományukkal. Ennek köszönhetően tiszta éneket, kiegyensúlyozott középmagas, és öblös mélyhangokat képesek előállítani, legyen szó bármilyen műfajról is.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló hang jellemzők
  • Kifinomult ergonómia
  • Vezérlés a kábelen, mikrofonnal, kompatibilis az Android-dal
  • Ovális kábel, amely sokkal kevésbé tekeredik össze
  • A vezeték szilárd para-aramiddal megerősített
  • Antibakteriális fül adapterek

Sportos design

Az ergonomikus forma nem csak azt biztosítja, hogy bármilyen körülmények között használhasd, hanem azt is, hogy kényelmes és biztonságos marad függetlenül a használat időtartamára és a mozgásodra is.A fülhallgató biztonságosan a helyén marad, akár felfelé futsz, akár a célegyenesben adsz bele mindent. A fülhallgató szilárdan a füledben marad, és kizárja a környezet zajait. A sportolók számára kétségtelenül fontos lehet, hogy a fül adapterek antibakteriálisak (SteriTouch).

Kábel nélkül ez nem lehetséges

A kábel sem akármilyen. Megtalálható rajta egy vezérlő, amely kompatibilis az Android készülékekkel. Megbízhatóan para-aramid erősítése ellenálljon a sportos életmódból adódó terhelésnek, és a gyakori szállításnak. Az ovális kábel mindig hasznos társ, mivel sokkal kevésbé tekeredik össze, így nem kell állandóan kibogoznod.

Figyelmeztetés: Azt ajánljuk, hogy vásárlás előtt ellenőrizd a készülék kompatibilitását a mobiltelefonoddal itt . 

Paraméterek

Szín
Zöld Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser CX Sport 686G, zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser CX 686G Sports zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser CX 686G Sports zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser CX Sport 686g grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser CX Sport 686g grün.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ