30 dnů na vrácení Shop roku

Sennheiser CX3 fehér

Termékkatalógus
Sennheiser CX3 fehér
4,2 18 értékelés
Fej-/fülhallgató - fülhallgató, zárt, frekvenciatartomány: 17 Hz - 21000 Hz, 118 dB/mW érzékenység, 18 Ohm impedancia, 1,2 m hosszú kábel, 3,5 mm-es jack
Kód:  JM199h Termékszám:  506246 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser CX3 fehér

Sennheiser CX3 fülhallgató kiváló ár-érték arányt kínál. Felhasználót nem csak a tartós design csalogatja, hanem az új típusú tartós elliptikus kábel is, de különösen a kiváló hangzás, amely a maga nemében páratlan ebben az árkategóriában. Az intraaurális design hatékonyan csökkenti a háttérzajt a zavartalan zenehallgatáshoz a közlekedési eszközökön, a kirándulásokon és a városi nyüzsgésben is. 

Fejhallgató az eddigi legkelendőbb modell, a CX300 utódja, de meg lehet figyelni, hogy az új modellnek még tisztább hangja van, még nagyobb az érthetőség, és lenyűgözően részletgazdag hangvisszaadást és kiemelkedő basszushangzást kínál egy hihetetlenül kisméretű csomagban. Ezt a változást az tette lehetővé, hogy a CX3 teljesen új akusztikai tervezést és új hangszórót kapott. Tartozékként füldugó készletet is tartalmaz, a 4-féle választható méretnek köszönhetően ez személyre szabott illeszkedést biztosít. Ezt a modellt emellett egy tartós merev hordtáskával szállítja a gyártó.

Jellemzők:

  • Miniatűr fülhallgatók kültéri használatra
  • Innovatív hangszóró design erős mágnessel.
  • Kellemes, igazi zenei élményben lesz részed - valósághű és természetes hangzás erős basszusokkal
  • Kiváló minőségű anyagok és robusztus kialakítás.
  • Speciálisan hangolt elliptikus, gubancolódásmentes kábel

Standard tartozékok:
Praktikus merev tok
Füldugó adapterek: XS, S, M, L

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser CX3 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser CX3 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser CX3 biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser CX3 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser CX3 Weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ