A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Sennheiser CX3 fekete

Termékkatalógus
Sennheiser CX3 fekete
4,7 66 értékelés
Fej-/fülhallgató - fülbe helyezhető, frekvenciatartomány 17 Hz-21kHz, érzékenység 118 dB, hajlított csatlakozó, kábel hossza 1,2 m, hordtasak
Kód:  JM199g Termékszám:  506232 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser CX3 fekete

A Sennheiser CX3 kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Nem csak a tartós dizájnjával tűnik ki, hanem az új típusú tartós elliptikus vezetékkel, de különösen egyedi a kiváló hangzás, amely a maga nemében páratlan az árkategóriájában. Intraaurális design, amely hatékonyan csökkenti a háttérzajt a zavartalan zenehallgatásért a közlekedés, az utazások és a városi hangzavar esetében.

A fülhallgató a kelendő CX300-as model alapján készült, de egyértelműen észlelhető a hangzás javulása a még nagyobb érthetőség, a részletek és a kellemes hangszínárnyalatok is kivehetők a készülék használatával. Ezt a váltást egy teljesen új akusztikai tervezés és az új hangszóró tette lehetővé. CX3-as modell négy méretű hangszóró adapterrel rendelkezik és hála azoknak a fülbe való elhelyezés nem csak könnyű, de nagyon egyedi is. Ez a modell egy tartós hordtáskát is tartalmaz.

Jellemzők:

  • Miniatűr fülhallgatók kültéri zenehallgatásra;
  • Az innovatív designek köszönhetően a hangszórt erős mágnessel rögzíti a készülék;
  • Kellemes, igazi zenei élményben lesz része a készülékkel- valósághű és természetes hangzás és erős basszus;
  • A kiváló minőségű anyagok és a kompakt kialakítás;
  • Speciálisan hangolt szimmetrikus kábel egy elliptikus csavarodásgátlóval.

Standard tartozékok:
Praktikus tok
Állítható adapterek: XS, S, M, L

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser CX3 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser CX3 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser CX3 čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser CX3 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser CX3 schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ