Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Sennheiser CX3 piros

Termékkatalógus
Sennheiser CX3 piros
4,7 51 értékelés
Fej-/fülhallgató - fülbe helyezhető, frekvenciatartomány 17 Hz-21 kHz, érzékenység 118 dB, szögletes csatlakozó, kábel hossza 1,2 m, tartódoboz
Kód:  JM199i Termékszám:  506245 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser CX3 piros

Fülbe helyezhető, dinamikus, sztereó fülhallgató

A Sennheiser CX3 fülhallgató kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik a vételár és a hangvisszaadás minőségének tekintetében. A felhasználót nemcsak a tartós konstrukcióval és az új típusú, tartós, elliptikus kábellel örvendezteti meg, hanem a különösen kiváló hangzással is, amely a maga nemében páratlan árkategóriájában. A fülbe helyezhető kivitel hatékonyan csökkenti a háttérzajt a zavartalan zenehallgatás érdekében, akár a tömegközlekedésen, utazás közben vagy a nyüzsgő városban hallgatsz zenét.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Érdekes vörös kivitelben

Érdekes, piros kivitel


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Speciálisan hangolt szimmetrikus kábel

Speciálisan hangolt, szimmetrikus kábel

Minőségi anyagok, tartós kialakítás

A fülhallgató a legkelendőbb CX300 modellen alapul, de még világosabb hangemeléssel büszkélkedhet a még tisztább hang, a részletek jobb érzékelése és a kellemes hangárnyalatok érdekében. Ezt a hangemelést a teljesen új akusztikai design és az új hangszóró tette lehetővé.

A CX3 modell négy különböző méretű fülbetéttel rendelkezik, ennek köszönhetően minden felhasználó könnyen és a saját igényeinek megfelelően helyezheti a fülébe. A modell egy tartós tartódobozban kerül kiszállításra.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Sennheiser

A csomag tartalma

  • Sennheiser CX3 fülhallgató
  • Praktikus, merev ház
  • Fülbetét készlet: XS, S, M, L

Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser CX3 piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser CX3 červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser CX3 červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser CX3 - Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser CX3 - Rot.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ