Shop roku 30 dnů na vrácení

Sennheiser GSX 1000

Termékkatalógus
Sennheiser GSX 1000
4,9 8 értékelés
Fül-/fejhallgató erősítő - 7.1 Sennheiser Binaural Rendering Engine, torzítás < 0.005%, USB 2.0, USB 1.0, 3.5 mm jack, ajánlott fejhallgató impedancia 16-150 ohm, kábel 1.2 m
Kód:  JM111g3 Termékszám:  506527 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser GSX 1000

Szeretnél játszani vagy egy filmnél vagy zenénél pihenni csúcsminőségű hangzás mellett? A Sennheiser auditechnika specialista GSX 1000 fejhallgató erősítője elsősorban a játékokhoz lett kialakítva és az első ilyen típusú alkatrész, amely a Binaural Redering Engine funkcióval kialakított Surround Sounddal ellátott. A 7.1 surround előrehaladott algoritmusa a játékosok szükségleteinek kielégítése érdekében lett kifejlesztve. A térbeli reprodukció észrevehetően erősíti a hang szerepét. Emeli feladatát az ellenség lokalizálása és a túlélés során.

Fő tulajdonságok

  • Rendkívül valósághű és érdekfeszítő elmélyülés a játékban vagy a zenében
  • Újászületett Surround Sound (7.1 Sennheiser Binaural Rendering Engine)
  • Stílusos vezérlő és kiváló minőségű anyagok a hosszú, problémamentes használat érdekében
  • A játék és a kommunikáció hangzásának önálló beállítása
  • Fejhallgató és hangszórók közti választás lehetősége a kábel átcsatlakoztatása nélkül
  • 24 bites HD sztereó támogatás (Windows vagy OS X)
  • Saját hang beállításának lehetősége a játékokban
  • EQ profilok átlátható választása a kijelzőn (4 kedvelt profil mentése)

Igényeidnek megfelelően

A speciálisan az adott feladatra koncentráló DAC új játékhangzásod szívévé válik és nincs szüksége semmilyen illesztőprogramra. Az erősítő tökéletesen átveszi az irányítást a játék hangzása és a csapattársakkal való kommunikáció beállítása felett. Beállíthatod az EQ-t és a visszhang mértékét is (Reverberation levels), amivel megváltoztathatod a játék térérzékelését és beállíthatod, milyen hangos legyen hangod a játék során. Mindezt egyszerűen.

Szép és praktikus

Az erősítő panelje az érzelmekkel tele játék sűrejében való egyszerű tájékozódás érdekében lett kialakítva. A piros LED égőkkel támogatott külső és az alumínium bevonat a versenyautók és repülők pilótafülkéjének designjából indul ki, hogy azonnali áttekintésed legyen a hang adott beállításairól. Nem kell semmilyen táblázatot megnyitnod, mindet manuálisan állítasz be egyenesen az asztalon. A hangzási folyamatok nem terheleik a CPU-t sem. A kijelző automatikusan tompítja a fényt, amikor nincs rá szükséged és amint a játékos keze a közelébe ér, rögtön kivilágosodik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser GSX 1000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser GSX 1000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser GSX 1000.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ