AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Sennheiser GSX 1200 PRO

Termékkatalógus
Sennheiser GSX 1200 PRO
Fül-/fejhallgató erősítő - 7.1 Sennheiser Binaural Rendering Engine, torzítás < 0.005%, USB 2.0, USB 1.0, 3.5 mm jack, ajánlott fejhallgató impedancia 16-150 ohm, USB kábel 1.2 m, csevegő kábel 2 m
Kód:  JM111g31 Termékszám:  507080 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser GSX 1200 PRO

A GSX 1200 PRO magasra céloz - célközönsége a játékos csoportok, amelyek tagjai a játékok hangpotenciáljának teljes kihasnálása érdekében a legjobb minőséget választják maguknak. A mai játékoknál elengedhetetlen a villámgyors reakció és ezzel a csapatjátékosok hangminőségének növelése is. A győzelem érdekében mindent látnod és hallanod kell. Ezzel a kifinomult digitális erősítővel pontosan tudni fogod melyik hang honnan jön, így azonnal reagálhtsz úgy, ahogy a sztereó sohasem tenné lehetővé.

Fő tulajdonságok

  • Tökéletes térbeli tájékozódás a professzionális játékosok számára (7.1 Sennheiser Binaural Rendering Engine)
  • Különálló USB a játékhang és kommunikáció számára (dupla USB)
  • Stílusos kezelő és kiváló minőségű anyagok a hosszú, problémamentes használat érdekében
  • A játék és a kommunikáció hangzásának önálló beállítása
  • Fejhallgató és hangszórók közti választás lehetősége a kábel átcsatlakoztatása nélkül
  • 24 bites HD sztereó támogatás (Windows vagy OS X)
  • Saját hang beállításának lehetősége a játékokban
  • EQ profilok átlátható választása a kijelzőn (4 kedvelt profil mentése)
  • Csevegési link - akár 8 GSX 1200 PRO erősítő összekötése

Az egész csapatért

A GSX 1200 PRO fejhallgató az eSport arénák meccseihez lett kialakítva a megfelelő szinten. Ezért megoldással érkezik a profi játékosok és az egész csapat számára. A Chat Link akár 8 GSX 1200 PRO erősítő összekapcsolására képes, így hálózati késleltetés nélkül kommunikálhatsz csapattársaiddal. Ez a professzionális modell képes kezelni a béjövő és a kimenő csevegést a csapaton belül és előrehaladott zajszűrővel rendelkezik az összes szó tökéletes érthetősége érdekében.

Igényeidnek megfelelően 

A speciálisan az adott feladatra koncentráló DAC új játékhangzásod szívévé válik és nincs szüksége semmilyen illesztőprogramra. Az erősítő tökéletesen átveszi az irányítást a játék hangzása és a csapattársakkal való kommunikáció beállítása felett. Beállíthatod az EQ-t és a visszhang mértékét is (Reverberation levels), amivel megváltoztathatod a játék térérzékelését és beállíthatod, milyen hangos legyen hangod a játék során. Mindezt egyszerűen.

Szép és praktikus

Az erősítő panelje az érzelmekkel tele játék sűrejében való egyszerű tájékozódás érdekében lett kialakítva. A piros LED égőkkel támogatott külső és az alumínium bevonat a versenyautók és repülők pilótafülkéjének designjából indul ki, hogy azonnali áttekintésed legyen a hang adott beállításairól. Nem kell semmilyen táblázatot megnyitnod, mindet manuálisan állítasz be egyenesen az asztalon. A hangzási folyamatok nem terheleik a CPU-t sem. A kijelző automatikusan tompítja a fényt, amikor nincs rá szükséged és amint a játékos keze a közelébe ér, rögtön kivilágosodik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser GSX 1200 PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser GSX 1200 PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser GSX 1200 PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser GSX 1200 PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser GSX 1200 PRO.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ