30 dnů na vrácení ApF HU

Sennheiser HD 2.30G White

Termékkatalógus
Sennheiser HD 2.30G White
4,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - fejhallgató, zárt, összhajtható, mikrofonnal, frekvenciatartomány 18-22000 Hz, 22 Ohm impedancia, 3,5 mm-es jack, 1,4 m leválasztható vezeték, tok
Kód:  JM122u43 Termékszám:  506789 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser HD 2.30G White

Könnyű és tartós fejhallgató az audió berendezések specialistájától, a Sennheiser-től. A HD 2 sorozat minimalista design-ja vonzó, határozottan esztétikus kialakítással. Különös hangsúlyt fektettek a kiváló hangminőségre is. Erőteljes neodímium mágnesek támogatják a tökéletes hangzást. Ezeknek köszönhetőek a briliáns a sztereó mellett a megdöbbentően erős és robusztus basszusok.

Fő jellemzők

  • Ultra-vékony, kompakt és könnyű
  • Masszív sztereó hang hangsúllyal a basszusok élvezetén
  • Egyszerű, minimalista design
  • 3 gombos vezérlő mikrofonnal (Android-os változat)
  • Extra-puha fülpárnák
  • Tok és összehajtható kialakítás a könnyű szállításért

Minőség engedmények nélkül

Zárt szerkezete és rendkívül puha fülpárnái tökéletesen kizárják a környezet zaját. A magas szintű kényelmet és a környezet leárnyékolását a mindennapi zenehallgatáskor is értékelni fogod, de út közben és az otthonodtól távol még inkább, mert a zene minden részletét hallani fogod. Szerkezete rendkívül praktikus és ellenálló. Előnyös tulajdonsága, hogy összehajtható, így könnyen hordozható.

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser HD 2.30G White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser HD 2.30G White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser HD 2.30G White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kopfhörer Sennheiser HD 2.30G Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kopfhörer Sennheiser HD 2.30G Weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ