Shop roku AlzaBoxy Q1

Sennheiser HD 206

Termékkatalógus
Sennheiser HD 206
4,8 11 értékelés
Fej-/fülhallgató - zárt, HiFi, frekvenciatartomány 21-18 000 Hz, érzékenység 108 dB, impedancia 24 Ohm, 3m kábel, 165 g,
Kód:  JM124b Termékszám:  507364 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser HD 206

Könnyű fejhallgatót keresel, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen hallgass zenét vagy hosszasan játsz? A Sennheiser HD 206 fejhallgatóval zavartalanul élvezheted kedvenc zeneszámait. Lépj be az erőteljes sztereó hangok világába. A Sennheiser pontos élesen elkülönített basszusokat és dinamikus hangvisszaadást kínál. Sőt, ez a fülhallgató tartós anyagokból készült, hogy bármerre is járj, ne kelljen attól félned, hogy kárt teszel benne. 

Legfontosabb jellemzők

  • Optimális impedancia
  • Gazdag, eleven basszusok
  • Hű, dinamikus hangvisszaadás
  • Hosszan tartó használatra tervezve
  • Rendkívül masszív konstrukció
  • Kényelmes hipoallergén kagylók
  • Tartalmaz  egy 6,3 mm-es sztereó jack-adaptert

Kényelmes és tartós

Fejhallgatóba nagyon gyorsan beleszeretsz. A design ugyan minimalista, de minden téren elegáns. Ezen kívül a műbőr fülpárnák hipoallergén anyagból készültek és nagyon kényelmesek. A kábel 3 méter hosszú, így akár körbe is táncolhatsz a szobában. Nem fogsz zavarba jönni az árcédulától sem, alacsony áron juthatsz hozzá, annak ellenére, hogy a hangtulajdonságai egy felsőbb osztályba sorolják.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser HD 206 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser HD 206. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser HD 206. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser HD 206. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser HD 206.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ