Shop roku Shop roku

Sennheiser HD 280 Pro HiFi zárt

Termékkatalógus
Sennheiser HD 280 Pro HiFi zárt
3,8 6 értékelés
Fej-/fülhallgató -zárt HiFi fejhallgató, 8-25000 Hz, 220 g súly
Kód:  JM135 Termékszám:  HD 280-PRO Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser HD 280 Pro HiFi zárt

A zárt fejhallgató kiváló puhaságot és hangtisztaságot biztosít rendkívül jó külső környezeti hangcsillapítással 32 dB-ig. A kiváló hangminőséget a széles, 8 Hz és 25 kHz közötti frekvenciatartomány biztosítja, amelynek érzékenysége 102 dB. A minimális torzítás értéke kisebb, mint 0,1%, a garantált hangminőségért. A dönthető és forgatható fülkagylónak köszönhetően egy füllel is hallgathatja, amely leegyszerűsíti a zenével való munkavégzés módját. A mellékelt egyoldalas kábel, 3 méter hosszú, és szabványos 3,5 mm-es sztereó jack dugóban végződik, és könnyedén lehet méretezni 1 vagy akár 3 méteres hosszúságúra is. A csomag a 6.3 mm-es sztereó jack-hez készült csavarhúzót is tartalmaz.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser HD 280 Pro HiFi zárt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser HD 280 Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser HD 280 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser HD 280 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser HD 280 Pro.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ