Shop roku AlzaBoxy Q1

Sennheiser HD 471i

Termékkatalógus
Sennheiser HD 471i
4,5 2 értékelés
Fej-/fülhallgató - HiFi zárt, 114 dB érzékenység, 16- 24.000 Hz tartomány, 32 ohm impedancia, 3,5 mm-es csatlakozó,1.4 m kábel, IOS kompatibilis hangerőszabályozó
Kód:  JM156z5b Termékszám:  506777 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser HD 471i

A Senheiser HD 471i fejhallgatót úgy tervezték, hogy kiváló impedanciája és érzékenysége révén csúcsminőségű hordozható lejátszókkal működjön. A kiváló hangminőségnek köszönhetően otthoni környezetben is használhatók a legújabb notebookokon, tableteken és kiváló minőségű zenei eszközökön. Eddig soha nem látott szintre emelheted a zenehallgatást.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi sztereó hang, gazdag basszus
  • Rendkívül alacsony torzítás
  • Erőteljes neodímium mágnesek a jobb hangzás dinamikáért
  • Kényelmes viselet még hosszú idejű zenehallgatás alatt is
  • Zárt kialakítás kizárja a környezeti zajokat
  • iOS Kompatibilis

Részletgazdag hangzás

Az alacsony frekvenciák lehetővé teszik többek között játékok és házi mozi hallgatására. A közepes és a magasabb frekvenciák a hangszerek, filmek, számítógépes játékok jellegzetességeit és térbeli hatásait emelik ki. Ráadásul a fejhallgatók nagyon tartósak és ellenállnak a napi használatnak. Vonzó megjelenés és kényelmes párnázat jellemzi a Senheiser HD 471i fejhallgatót, amely minden korosztály számára ideális, kényelmes, minőségi zenehallgatást nyújt.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser HD 471i Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser HD 471i. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser HD 471i. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser HD 471i. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser HD 471i.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ