Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Sennheiser HD 518

Termékkatalógus
Sennheiser HD 518
4,9 8 értékelés
Fej-/fülhallgató HiFi nyitott, 14-26000 Hz, 225 g, 6,3 mm-es jack
Kód:  JM157a Termékszám:  HD 518 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser HD 518

Minőségi nyitott HiFi fejhallgató Sennheiser HD 518 egy csomó nagyszerű hang, megfizethető áron. Ők vannak ellátva E.AR (Eargonomic Acoustic Finomítás - Sennheiser szabadalom), így módon hangot a fülbe teljesen optimális és megszólal természetesen és pontosan. Rendkívül erős neodímium mágnessel mozgó tekercs és a membrán anyaga Duofol, biztosítva hű reprodukciója élénk és valamennyi felső zenei részleteket. Speciális anyagok kagyló csökkenti előfordulásának és terjedésének a rezgés és csökkenti torzítás a zenei képet. Kapcsolódás 6,3 mm-es fejhallgató-csatlakozó előírja, hogy könnyen leválasztható kábel. Az új bajonett rögzítési módszer lehetővé teszi a rendkívül könnyen kezelhető.

Köszönhetően rendkívül jó szaporodás és a kiváló ár / teljesítmény arány HD 518 ideális lépését a világ HiFi. Kiegyensúlyozott hangvisszaadás él frekvenciák 14-26 000 Hz. Kagylók készülnek vonzó antracit fekete, díszes rácsos nyitott része a szekrény. Kiváló hallgatási lehetőségek egészítik ki a kitűnő komfortérzetet, mert be lehet állítani a fejhallgató tökéletesen hallgatók, akik bizonyára értékelni fogják nagyon puha fülpárnák és minimális súly mellett.
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser HD 518 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser HD 518. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser HD 518. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser HD 518. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser HD 518.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ