AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sennheiser HD 660 S

Termékkatalógus
Sennheiser HD 660 S
5 2 értékelés
Fej-/fülhallgató - Fejhallgató, Nyitott, Dinamikus, Frekvenciatartomány: 10-41000 Hz, Impedancia: 150 ohm, Hangnyomásszint: 104 dB, Csatlakozó: 6,35 mm vagy 4,4 mm Pentaconn szimmetrikus, Átalakító 6,35 mm-ről 3,5 mm-re
Kód:  JM164a3 Termékszám:  508231 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser HD 660 S

A Sennheiser HD 660 S fejhallgató a tökéletes példája a legmodernebb technológiák, a tradíció és a legendás német precízió ötvözetének. Természetes hangreprodukciójával a HD 660 S olyan kifejezőerővel bír, hogy minden érzelmi és zenei árnyalatot életre kelt. Kivitelezését tekintve nem ismer kompromisszumokat, százados jegyekig lebontott precíz tervezése a hangszórók elkészítésében felhasznált legújabb technológiai eljárásokkal teszik a tökéletes fejhallgatóvá. A Senheiser egy olyan kivételes minőséget képviselő márka, amelynek az iparágban szerzett több éves tapasztalata megmutatkozik ennek a fejhallgatónak a minőségén is.

A Sennheiser HD 660 S fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Széles frekvenciatartomány (10 - 41 000 Hz), amely képes minden hangot kezelni
  • Nagyon kényelmes, hosszú órákig való viselés során sem válik kényelmetlenné
  • Cserélhető 6,3 mm-es vagy 4,4 mm-es csatlakozó (+ 3,5 mm-es átalakító)
  • Az összes kábel és csatlakozó rendkívül jó vezetőképességű, OFC rézből készül
  • Különleges, csúcskategóriás hangszórók a tökéletes hangzás világért

A Sennheiser fejhallgatója összehasonlíthatatlan élményt nyújt a lelkes audiofilok számára

A Sennheiser HD 660 S fejhallgatót úgy alkották meg, hogy tökéletes hangminőségben legyen élvezhető a zene. Ez a konstrukció a membránmozgás tökéletesebb kontrollját eredményezi, ami egy különlegesen elkészített precíziós rozsdamentes acélszövetnek köszönhető, amely a membrán körvonalát követi. Rendkívül könnyű alumínium lengőtekercsek gondoskodnak a legmagasabb szintű impulzushűségről, így mindig tökéletes hangzásvilágot nyújt.

Csúcskategóriás alkatrészekből

A HD 660 S akkor bontakoztatja ki teljes mértékben képességeit, ha egy dedikált fejhallgató-erősítő kimeneteihez csatlakoztatják a 6,3 mm-es vagy 4,4 mm-es csatlakozókkal. A csomag tartalmaz egy klasszikus "3,5 mm-es jack" átalakítót is, amely megtalálható a legtöbb mobiltelefonban és audio lejátszóban. Az összes kábel rendkívül jó vezetőképességű, OFC rézből készül, nagyon alacsony kezelési zajjal és tartós para-aramid erősítéssel. Ez biztosítja a kiváló átvitelt minimális zajszint mellett.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser HD 660 S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser HD 660S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser HD660S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser HD660S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser HD660S.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ