A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Black

Termékkatalógus
Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Black
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - elegáns design, érzékenysége 111dB, frekvenciatartomány 16-22000Hz, impedancia 18Ohm, Bluetooth 4.0, NFC, működési idő 22 óra, 1,4 méteres levehető kábel
Kód:  JM165b3a Termékszám:  506252 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Black

Eleged va a fülhallgatók szövevényes kábeleiből? Zenehallgatás közben zavar az elhaladó autó, a mentő és a tömegközlekedés zaja? A Sennheiser Momentum vezeték nélküli fejhallgatójával mindkét problémának búcsút inthetsz.

Legfontosabb jellemzői

  • Sima bevonatú anyaga nem dörzsöli ki a fület még hosszú viselet közben sem
  • Stílusos, fekete szín
  • Kiegyensúlyozott hangzás erőteljes basszussokkal és magas hangokkal
  • A tölthető akkumulátor élettartama akár 22 óra
  • Levehető kábel

Tartósság és kényelem az első helyen

Összecsukható és eltolható a zsebben vagy a táskában való könnyű tárolás érdekében - ez a Sennheiser Momentum-tól nem meglepő. A fejhallgató koronája a tartós, rozsdamentes acél és a lélegző Alcantara kárpitozással készült konstrukció. Gyöngéden öleli át a füledet, mint télen a sapka.

Zavartalan zenehallgatás

Ügyes tervezés segít csökkenteni a magas frekvenciájú külső zajokat, mint például a mentő szirénája. Zenét, rádiót, podcast-ot vagy előadást élvezni megszakítás nélkül, még zajos környezetben is lehetséges, ahol egyébként felvennéd a hangerőt.

Vezeték nélküli, azaz kényelmes

A legtöbb fejhallgató elengedhetetlen tartozéka a 3,5 mm-es jack csatlakozó és az audio jack. A Sennheiser Momentum végre NFC-t és Bluetooth-t használ, amelyen keresztül a mobiltelefon vagy az MP3 lejátszó vezeték nélkül csatlakozik. Ez különösen azok számára jó hír, akik hajlamosak beakadni a kábellel például a kilincsbe. Ha kábel nélkül mégis úgy éreznéd magad, mint hal víz nélkül, meg fogod találni a kábelt egy elegáns tokban, a fülhallgató tartozékaként. 

A csomag tartalma:
Audió kábel (1,4 m)
Tölthető akkumulátor USB-kábellel
Hordtáska
Használati útmutató

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEBT Black.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ