A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory

Termékkatalógus
Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory
Fej-/fülhallgató - elegáns design, hangnyomásszint 112 dB, frekvenciaátvitel: 16-22 000 Hz, névleges impedancia 18 ohm, kompatibilis az iOS rendszerrel, 1.4 m leválasztható kábel.
Kód:  JM165b2c Termékszám:  506395 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory

Vidám kialakítású fejhallgató minden elképzelt hangminőségnek és stílusnak megfelel és végül, de nem utolsó sorban a kényelmet is biztosítja. Első pillantásra nyilvánvaló, hogy ez egy prémium termék, amelynek megjelenése inspirálja az igényes vásárlót. A kiváló dizájnnal együtt, még a minőségi zene reprodukció is a készülék része. Már a nagy frekvenciatartomány is beszédes, amely mérföldekre túllépi az emberi érzékelést. Gyakorlatilag minden fonetikai árnyalatot kirajzol a legapróbb részletekig. Nem hiányzik a készülékből egy erőteljes neodímium mágnes sem, amely lezárja a készüléket a teljes zenei élmény és az igazán mély basszus hangok élvezetéért.

Legfontosabb jellemzői

  • Stílusos design
  • Magával ragadó zene reprodukció
  • Kényelmes viselet
  • Minőségi anyagokból készült
  • Kényelmes vezérlőelemek
  • Beépített mikrofon

Többirányú kényelem

Ami a szerkezetet illeti, kiváló minőségű anyagokból készült, mint a rozsdamentes acél és az Alcantara - velúr mesterséges bőr a laminált szövés mentes textilből. A felső oldalon díszített kényelmes fejpánt, míg a kagylókon puha fülpárnák találhatóak. Minden együtt lehetővé teszi, hogy a készülék tulajdonosa kényelmesen viselhesse a Sennheiser On-Ear M2 készüléket akár egész nap. Felejtsd el a véraláfutásokat vagy begyulladt füleket. A fejhallgató kompakt formában eltárolható és viselhető. Ez biztosítja a készülék szállítását, amely a stílusos és elegáns kiegészítő könnyed tárolását teszi lehetővé. Azért, hogy az utazások során a készülékkel semmi se történjen, csatoltunk egy praktikus utazó tokot is.

Átgondolt a legapróbb részletekig

Az egyedi csomagolásban egy leválasztható, 1,4 méter hosszú kábel tallálható. A készülék testén egy gyakorlati kapcsoló található, amellyel egyszerűen kezelhetőek a telefonhívások, a zeneszámok indítása vagy a némítás. Természetesen még egy beépített mikrofonnal és 3,5 mm-es jackkel is rendelkezik a készülék, amelyen keresztül csatlakoztatható a fejhallgató,az iPhone, iPad vagy az iPod.

Kompatibilitás:
iOS

 

Paraméterek

Szín
Bézs Kész!

Szín

Szín
Bézs Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser MOMENTUM On-Ear M2 OEi Ivory.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ