A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Sennheiser MM 450-X

Termékkatalógus
Sennheiser MM 450-X
5 2 értékelés
Fej-/fülhallgató vezeték nélküli, Bluetooth V2.1, EDR, A2DP, AVRCP + HSP + HFP, apt-X kodek, NoiseGard 2.0, mikrofon, zárt, hajtogatás, 15-22000 Hz, USB töltő, a lehetőséget, hogy a kábeles
Kód:  JM080h Termékszám:  MM 450-X Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser MM 450-X

Sennheiser MM 450-X Travel a tökéletes kiegészítője a gyakori utazók audiofileknek. Az aktív NoiseGard 2.0 technológia biztosítja a megszüntetése háttérzaj, így nem emelje fel a hangját, amikor beszél a telefonon bármilyen helyzetben. Csatlakoztassa a fejhallgatót vezeték nélkül a mobiltelefon, notebook, iPad vagy bármilyen más eszköz, Bluetooth technológiát, és élvezze a kiváló hallás és kommunikációs a legmagasabb szinten.

 

sima kommunikáció


Fejhallgató Sennheriser MM 450-X Travel jön TalkThrough technológia, amely lehetővé teszi, hogy kölcsönhatásba lépnek a környezetükkel eltávolítása nélkül a fülhallgatót. Csak egy gombnyomás, és láthatatlan külső mikrofon segítségével hallgathatja mindent, ami történik körülötted. Ha repülővel utazik, egyszerűen csatlakoztassa a mellékelt adaptert, és meg lehet hallgatni.

 

intuitív működés


Fejhallgató tartalmaznak hangerőszabályzó és lejátszás közvetlenül a héj, így nem keres a kezelőgombok a hordozható médialejátszó, okostelefon vagy laptop. És mivel a zárt kialakítás növeli a passzív zajcsökkentés, a tökéletes intim hallgat és nem kell aggódnia, felborulna az utasokat.

 
Legfontosabb elemei:
  • Tiszta hang torzítás nélkül - NoiseGard 2.0 technológia aktívan csökkenti a külső zajokat és a zenét, élvezheti a békét.
  • Kényelmes fülkagylók - a teljes kényelem és a luxus zajos környezetben.
  • TalkThrough - nyomja meg a gombot, hogy bekapcsolja a külső mikrofon így beszélni a többi utas vagy a megbízott, anélkül, hogy távolítsa el a fülhallgatót.
  • Láthatatlan mikrofon - kristálytiszta beszélgetéseket.
  • Lehetőség közvetlen kábeles kapcsolat - és repülőgépbe is jön a fedélzeti levegő adapter.
  • Könnyű vezérlés - Beépített vezérlés zenelejátszást és a hangerő a héj nagy felhasználó kényelmét.
  • Összecsukható szerkezet - Vasbeton fejpánt biztosítja a tartósságot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser MM 450-X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MM 450-X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser MM 450-X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser MM 450-X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser MM 450-X.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ