Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Ivory

Termékkatalógus
Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Ivory
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, összecsukható, zárt, Bluetooth, NFC, frekvenciatartomány: 16 Hz - 22000 Hz, 113 dB/mW érzékenység, 18 Ohm impedancia, levehető, 1,4 m hosszú kábel, akár 22 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  JM165b3o Termékszám:  506381 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Ivory

 

Eleged van az összegubancolódott kábelekből? Zavarnak a zenehallgatásban az elhaladó autók, mentőautók és a tömegközlekedés? A Sennheiser Momentum vezeték nélküli hangszóróval elbúcsúzhatsz ezektől a problémáktól.

Legfontosabb jellemzői

  • A bőr borítású fülkagylók hosszú viselet után sem dörzsölik ki a fület
  • Elegáns krémszínű
  • Hiteles és tiszta hangzás hangsúlyos basszussal és hangmagasságokkal
  • Az akkumulátor élettartama akár 22 óra 
  • Leválasztható kábel

Tartósság és kényelem az első helyen

Az összecsukható csúszkák biztosítják a könnyű tárolást. A fejhallgatók egyik legnagyobb előnye a rozsdamentes acél kivitelezésben és a bőr borítású fülkagylókban rejlik. Ennél gyengédebben talán már csak a téli sapka takarhatja füleidet.

Zenehallgatás megszakítások nélkül

Ügyes kivitelezésének köszönhetően könnyedén blokkolja az akár olyan magas frekvenciájú külső zajokat is, mint a mentőautó szirénája. Még kivételesen zajos környezetben is megszakítások nélkül, nyugodtan hallgathatod a zenét, rádiót, podcastokat vagy előadásokat, hangerő hozzáadása nélkül.

Vezeték nélküli kényelem

A legtöbb fejhallgatóhoz elengedhetetlen a kábel, a 3.5 mm-es jack és az audio jack. A Sennheiser Momentum kihasználja az NFC és a Bluetooth nyújtotta előnyöket, amelyeken keresztül a mobiltelefon vagy az MP3 lejátszó vezeték nélkül csatlakozhat. Ez jó hír különösen azok számára, akik hajlamosak a kábellel ráakadni mondjuk az ajtó kilincsére. De ha mégis úgy érzed, hogy szükséged van a kábelre, a csomagolásban azt is megtalálod. 

A csomag tartalma:
Audió kábel (1.4 m)
Tölthető akkumulátor USB-kábellel
Hordtáska
Használati útmutató

 

Paraméterek

Szín
Bézs Kész!

Szín

Szín
Bézs Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Ivory Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Ivory. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Ivory. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser MOMENTUM M2 AEbt Ivory. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser MOMENTUM M2 AEbt Ivory.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ