A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Sennheiser MOMENTUM vezeték nélküli

Termékkatalógus
Sennheiser MOMENTUM vezeték nélküli
4,6 5 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülhallgató, zárt, Bluetooth, AAC/AptX támogatás, frekvenciatartomány: 15 Hz - 22000 Hz, akár 6 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  JM166b Termékszám:  507490 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser MOMENTUM vezeték nélküli

A Sennheiser MOMENTUM fülbe dugható fülhallgatójával garantált a maximális lazítás a zenehallgatás közben, emellett nem akadályozza vagy terheli Önt a kábel sem. A Sennheiser szakemberei 70 éves akusztikai tapasztalattal rendelkeznek a fülhallgatók készítéséhez. Ez a fényűző, ergonómiai kialakítású modell vezeték nélküli kapcsolattal, kivételes hangminőséggel és számos nagyszerű funkcióval büszkélkedhet az Ön maximális kényelme érdekében. Könnyen rögzítheti a fejhallgatót a nyakra a mágnesek segítségével, tehát könnyen csatlakoztatható, és így a fejhallgatót akkor sem tudja majd elveszteni, ha épp nem használja őket.

A Sennheiser MOMENTUM vezeték nélküli fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Prémium anyagokból és rozsdamentes acélból készül
  • Pontosan megtervezett fülhallgatók a legkiválóbb akusztikus teljesítmény érdekében
  • A Qualcomm aptX garantálja a valós hi-fi audio és a pontos audio- és video szinkronizációt
  • Könnyen rögzíthető a nyak körül a biztonságos szállításhoz
  • Üzemideje egy töltés után körülbelül hat óra 
  • A Sennheiser MOMENTUM fejhallgató működése egyszerű és intuitív 

Hi-Fi hangzás

Kompakt kialakítása révén a MOMENTUM Free minden hallgatót elvarázsol a dinamikus, kiterjedt és színes hangzásával. A kiváló minőségű dinamikus hangsugárzó rendszere lehetővé teszi a dinamikus és gazdag basszus hangzást és a kiválóan élénk vokált. A modell teljesítménye teljes összhangban van a prémium MOMENTUM sorozat reprodukciós lehetőségeivel. A Bluetooth 4.2, az AAC kodek és a Qualcomm apt-X rendkívül kristálytiszta, vezeték nélküli átvitelű hangot hoz létre a fülben. A hangreprodukciót a tapasztalt Hi-Fi szakértők nagyra értékelik majd.

A Sennheiser fejhallgató intuitív vezérléssel rendelkezik

A fejhallgatók csúcsminőségű élményt nyújtanak a hordozható zenei készülékek használatával, háromgombos vezérlést és integrált mikrofont használnak, hogy a mindennapi életben a lehető legteljesebb mértékben kihasználhassa a fülhallgató vezeték nélküli kapcsolatát és a kompakt méreteit. A fülhallgatóval könnyen válaszolhat a mobiltelefonról érkező hívásokra, felveheti és leveheti a hangerőt és beállíthatja a véletlenszerű lejátszást is, tökéletes irányítást tesz lehetővé, ami a mozgás közben is teljesen lehetséges. Az intuitív hangérzékelő rendszer megkönnyíti a párosítást, és kiemeli az akkumulátor töltésének szükségességét is. A fülhallgató USB kábelen keresztül tölthető és hat órán át képes üzemelni a töltést követően.

Prémium minőségű anyagokból készült

A MOMENTUM fejhallgatókkal biztos lehet abban, hogy a gyártásnál prémium anyagokat használtak, amelyek alkalmasak a hosszabb ideig történő, akár egész napos használatra is. Így mindig kiélvezheti a kényelmet, az elegáns dizájnt és mindenekelőtt a híres Sennheiser hangminőséget is. Az ergonómikus kialakítású fejhallgatóhéjak rozsdamentes acélból készülnek, a díszítőelemek pedig krómozottak. A fejhallgatót egy luxus bőr tok egészíti ki.
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érvényes Magyar garanciával rendelkezik, ami itthon érvényesíthető?

Kérdések és válaszok: Sennheiser MOMENTUM vezeték nélküli
Kiegészítők: Sennheiser MOMENTUM vezeték nélküli Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MOMENTUM Free In-Ear Wireless. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser MOMENTUM Free In-Ear Wireless.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ