Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Sennheiser MX Sport 686G zöld

Termékkatalógus
Sennheiser MX Sport 686G zöld
Fej-/fülhallgató - nyitott kialakítás, sporthoz alkalmas, fülbe helyezhető, Slide-to-Fit rögzítő mechanizmus, 18 Hz-20kH, 30Ohm, 118 db, 3,5 mm-es jack, 1,2m-es kábel, Android kompatibilis
Kód:  JM119k Termékszám:  506189 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser MX Sport 686G zöld

Hajózni a zene világa

Utazzon el a zene világába és élvezze a tiszta, sztereó hangzást akár sportolás közben, akár városnézés alkalmakor, a Sennheiser kifinomult modelljével mindkettő lehetséges. A fejhallgató a hagyományos fejhallgatókhoz képest jobb minőségű speciális anyagok felhasználásával készültek, nagy az érzékenységük és kiterjesztett frekvenciasávban biztosítják a zavartalan zenei élményt. Ennek köszönhetően tiszta vokált, stabil középsávot és erős basszust produkálnak bármely zenei műfajt is hallgasson. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló hangzás jellemzők
  • Környezettudatosság a biztonság érdekében
  • Kifinomult ergonómia
  • Vezetékes távirányítóval és mikrofonnal, amely Android OS kompatibilis 
  • Az ovális kábel kevésbé tekeredik
  • Szilárd para-aramid megerősítésű vezeték
  • Antibakteriális fül adapterek

Sportos design

Az ergonomikus forma biztosítja nem csak a zenehallgatást biztosítja bármilyen körülmények között, hanem a kényelmes és biztonságos zenehallgatás élményét kínálja hosszabb időtartamra intenzív mozgás mellett. A fejhallgatók biztonságosan a helyükön maradnak, akár a hegyre fut felfelé vagy sprintelAnnak ellenére, hogy masszív hangzást biztosít, még azt is hallja, mi történik Ön körül. Másik fontos tulajdonság, a sportolók számára fokozottan lényeges, hogy a fejhallgató antibakteriális (SteriTouch) fül adapterekkel készült.

Kábel nélkül nem megy

A kábel még nem minden. A fejhallgató kábelén található mikrofon, amely a kábelen található vezérlőkkel irányítható más egyéb funkciók mellett,  kompatibilis az Android készülékekkel. A kábel a para-aramid erősítésnek köszönhetően ellenáll a sportos tempónak és a gyakori mozgásnak. A mindennapi élet során értékelni fogja az ovális kábelt, amely minimalizálja az összetekeredést, és ezzel megóvja Önt az állandó kibogozástól.

Paraméterek

Szín
Zöld Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser MX Sport 686G zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MX 686G Sports zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser MX 686G Sports zelené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser MX 686G Sports grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser MX 686G Sports grün.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ