AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sennheiser OCX 686i Sports, zöld

Termékkatalógus
Sennheiser OCX 686i Sports, zöld
5 2 értékelés
Fej-/fülhallgató - zárt, sport headset, fülkagylóba helyezhető, ergonomikus fülkampók, 18Hz-20kHz, 20Ohm, 120dB, 3,5 mm-es jack csatlakozódugó, 1,2 m-es kábel, iOS rendszerrel kompatibilis
Kód:  jm097k0b Termékszám:  506190 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser OCX 686i Sports, zöld

Hajózz a zene világában

Ha szeretné élvezni a tökéletes sztereo hangzást sportolás, vagy a városban közlekedés közben, válassza a kifinomult Sennheiser modellt. A  hagyományos fülhallgató kínálatból speciális anyagaival, nagy érzékenységével és kiterjesztett frekvenciasávjával tűnik ki.  Ennek köszönhetően tiszta énekhangokat, kiegyensúlyozott középhangokat és masszív basszust produkál, nem számít milyen zenei műfajt választ. 

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló hang jellemzők
  • Kifinomult ergonómia
  • Vezetékre szerelt szabályozógombok mikrofonnal, kompatibilis iOS-szal
  • Ovális kábel, ami nem tekeredik meg
  • Vezeték szilárd para-aramiddal megerősített
  • Antibakteriális fül adapterek

Sportra tervezve

Az ergonomikus forma nem csak azt biztosítja, hogy minden körülmények között hallgathassa a zenét, hanem azt is, hogy mindezt kényelmesen és biztonságosan tehesse akár hosszabb időn keresztül is tekintet nélkül a választott mozgásformára. A fejhallgató biztonságosan a helyén marad, akár hegyen felfelé fut, akár épp a célba sprintel A fülhallgató szorosan a fülében marad , és kizárja a környezetet.  Egy fontos tulajdonság a sportolók számára az antibakteriális fül adapterek (SteriTouch).

Nem csak kábel nélkül lehetséges

De a kábel sem lehet akármilyen. A kábelen található a vezérlő éd s mikrofon, amely kompatibilis az Apple iOS eszközökkel. A kábel  para-aramiddal erősített, hogy ellenálljon a sportos tempónak, és a gyakori hordásnak. A mindennapi életben értékelni fogja az ovális kábelt, amely minimalizálja a csomózódást, megmentve Önt ezzel az állandó kicsomózástól.

Paraméterek

Szín
Zöld Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser OCX 686i Sports, zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser OCX 686i Sports zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser OCX 686i Sports zelené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser OCX 686i Sports Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser OCX 686i Sports Grün.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ