Akvizice ApF HU Shop roku

Sennheiser OCX 686G Sports zöld

Termékkatalógus
Sennheiser OCX 686G Sports zöld
4,4 3 értékelés
Fej-/fülhallgató - zárt, sport fülhallgató, hallójáratba dugható kialakítás, ergonomikus fülakasztók, 18Hz-20kHz, 20Ohm, 120dB, 3,5 mm-es jack, Androidhoz való csatlakozáshoz 1,2 m-es kábel
Kód:  jm097k0 Termékszám:  506226 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser OCX 686G Sports zöld

Hajózzon be a zene világába

Ha pontosan át szeretné élni a kitűnő sztereo hangzást amikor sportol, épp úgy, mint amikor mozog, nyúljon a felséges Sennheiser modellért. A fülhallgató kitűnik egy sor hagyományos fülhallgató közül a felhasznált speciális anyagok következtében, nagy érzékenységű és kiterjesztett frekvenciasávban simán átváltható minden pozícióba. A tiszta hangzásnak, kiegyensúlyozott és erőteljes basszusnak köszönhetően nem számít milyen műfajú zenét választ.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló hangzás jellemzők
  • Kifinomult ergonómia
  • Vezetékes távirányító mikrofonnal
  • Ovális kábel sokkal kevésbé tekeredik
  • Megerősített szilárdságú para-aramid vezeték
  • Antibakteriális fül adapterek

Sporthoz tervezve

Az ergonomikus formája nem csak bármilyen körülmény közötti hallgathatóságot biztosít, hanem a kényelmes és biztonságos hallgatást hosszabb időtartamon keresztül is, a mozgásformára való tekintet nélkül. A fülhallgató biztonságosan a helyén marad, akár felfelé nekiiramodva fut vagy ráhajt a célba érés előtt. A fülhallgató szorosan a fülében marad és kiszűri a környezetből érkező háttérzajokat. Egy fontos tulajdonság a sportoló atléták számára, hogy természetesen teljesen biztosan antibakteriálisak a fül adapterek (SteriTouch).

Ez nem kábel nélküli

A kábel sem akármilyen. A csatlakozó szabályozása mikrofonnal lehetséges. A kábel megbízhatóan para-aramiddal megerősített, hogy ellenálljon a sportos lépéstempónak és a rendszeres mozgásváltásnak. A mindennapi életben, akkor fogja nagyra értékelni az ovális kábelt, amely minimalizálja az összetekeredést, amikor ezzel megmenti magát az örökös visszaegyenesítő csavargatástól

 

Paraméterek

Szín
Zöld Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser OCX 686G Sports zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser OCX 686G Sports zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser OCX 686G Sports zelené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser OCX 686G Sports grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser OCX 686G Sports grün.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ