Sennheiser PMX 686i Sports zöld

Termékkatalógus
Sennheiser PMX 686i Sports zöld
Fej-/fülhallgató - nyitott, sportoláshoz, fülbe helyezhető, ultrakönnyű nyakszirti fejpánt, 18Hz-20kHz, 30Ohm, 120dB, 3,5 mm-es jack, 1,2 m-es kábel, iOS rendszerekhez
Kód:  JM119h Termékszám:  506192 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser PMX 686i Sports zöld

Hajózz el a zene világába!

Ha meg akarod ízlelni a precízen szervírozott sztereó hangzást sportolás közben ugyanúgy, mint a városban, közlekedés közben, vedd elő a fenséges Sennheiser modellt. A fejhallgató kiemelkedik a hagyományos fejhallgatók sorából, méghozzá felhasznált alapanyagaival, nagy érzékenységével és kiterjesztett frekvenciasávja segítségével minden pozícióban a sima átmenettel. Ennek köszöhetően produkál tiszta énekhangot, kiegyensúlyozott közegeket és erős basszusokat, és mindegy, milyen zenei műfajt választasz.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló hangzási tulajdonságok
  • A biztonságos környezet tudatosítása
  • Kifinomult ergonómia
  • A mikrofon vezetékes vezérlése kompatibilis az iOS-szel
  • Az ovális kábel annyira nem tekeredik össze
  • A kábel meg van erősítve szilárd para-aramiddal
  • Antibakteriális fül-adapterek

Sportos design

Az ergonómikus forma biztosítja nem csupán a minden körülmények közötti zenehallgatást, hanem a kényelmes és biztonságos hallgatást hosszabb ideig és tekintet nélkül a mozgásra. A fejhallgató biztonságosan a helyén marad, akár hegynek felfelé futsz, akár sprintelsz a cél felé. De a szoros rögzítés ellenére meghallod, ami körülötted történik. Természetesen a sportolók számára fontos tulajdonsága az antibakteriális fül adapterek (SteriTouch) megléte.

Kábel nélkül nem megy

Még a kábel sem akármilyen. A kábelen található egy hely a mikrofon vezérlésére, amely kompatibilis az Apple iOS eszközeivel. A kábelt megbízhatóan erősíti a para-aramid, hogy kibírja a sportos ütemet és a gyakori hordozást. A mindennapi életben értékelni fogod az ovális kábelt, amely minimalizálja az összetekeredést, és ezzel megkímél az állandó kicsavargatástól.

Paraméterek

Szín
Zöld Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser PMX 686i Sports zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser PMX 686i Sports zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser PMX 686i Sports zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser PMX 686i Sports Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser PMX 686i Sports Grün.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ