Shop roku Akvizice ApF HU

Sennheiser PX 200 II

Termékkatalógus
Sennheiser PX 200 II
4,5 16 értékelés
Fej-/fülhallgató zárt összecsukható, 10-21000 Hz, 1,2 m-es kábel
Kód:  JM110a2 Termékszám:  502817 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser PX 200 II

Kiváló, zárt sztereó fejhallgató, amely különösen jó MP3, iPod, iPhone, és ezekhez hasonló készülékek használatakor. Remekül csillapítják a környező zajokat, így anélkül élvezheti a zenét, hogy megzavarnák. A fejpánt acéllal van megerősítve, amelynek ellenállása nagyon magas. A műbőr fülpárnák magasfokú kényelmet biztosítanak. A kábel közepén helyezkedik el a hangerőszabályzó, amely biztosítja a gyors és kényelmes hangerőváltást. Bárhova hordhatja magával a készüléket, ugyanis védőtokot is mellékelünk hozzá. Ez a fejhallgató nagyon kellemes zenei élményt biztosít használójának, természetes hangzással és mély basszussal.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser PX 200 II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser PX 200 II. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser PX 200 II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser PX 200 II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser PX 200 II.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ