Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sensative ajtókhoz és ablakokhoz

Termékkatalógus
Sensative ajtókhoz és ablakokhoz
Mozgásérzékelő - ajtókhoz és ablakokhoz
Kód:  ZW605b Termékszám:  SENE1110 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sensative ajtókhoz és ablakokhoz Megszűnt

Sensative ajtókhoz és ablakokhoz

Ma már otthona is lehet "okos", ha résen van és okosan védekezik a hívatlan vendégek ellen. Ehhez nincs más dolga, mint elhelyezni ezt a környezetébe szinte teljesen beleolvadó mozgásérzékelőt, amely jól illeszkedik az ablak és az ajtó keretei közé. Ennek a kis eszköznek a meglétével, többé nem kell féltenie  otthonában található értékeit.

Legfontosabb jellemzők

  • a Sensative mozgásérzékelő csík az okos otthon alapkelléke
  • az érzékelőt könnyen és egyszerűen felszerelheti az ablak - és ajtókeretekre
  • mágneses szenzorával azonnal érzékeli, ha az ajtó vagy az ablak váratlanul kinyílik
  • esőálló, így házon kívüli használatra is alkalmas
  • ha az illetéktelen belép a házába, az érzékelő azonnal jelzéseket küld a telefonjára
  • beépített akkumulátora akár 10 évig is képes ellátni az érzékelőt
  • Z-Wave okosotthon rendszerű tanúsítvánnyal rendelkezik

Helyezze biztonságba otthonát!

Otthonaink biztosítása sosem volt még ennyire egyszerű! Csak fogja ezt az érzékelőt, és igazítsa hozzá az ablak- vagy ajtókerethez - így otthona biztonsága máris garantálva van. A mozgásérzékelőt mágneses szenzorral látták el, így mindig érzékeli, ha az ajtó vagy az ablak nyílik vagy éppen záródik. Legfőképpen házon belüli használatra ajánljuk, de esőálló kialakításának köszönhetően házon kívül is használható. Nem várt esemény esetén, a Z-Wave érzékelő figyelmeztető üzenetet küld a telefonjára, hogy időben felléphessen és intézkedhessen a potenciális betörőkkel szemben. A készülékbe épített akkumulátor akár 10 évig is használható.

Védte a háztartási még soha nem volt ilyen egyszerű. Prostě vezměte tento detektor pohybu a přidělejte jej k zárubni dveří a oken a o bezpeční vašeho příbytku bude postaráno. A detektor egy mágneses érzékelő, amely érzékeli, hogy egy ajtó vagy ablak nyitva vagy zárva van. Tehát akkor tudja használni beltérben, de ellenáll a külső, mert ellenáll az esőnek. Amennyiben bármilyen váratlan esemény érzékelő küldi keresztül Z-Wave technológiát a telefon figyelmeztet arra, hogy beavatkozzon a potenciális behatolókat. A teljesítmény az integrált szenzor akkumulátor élettartama akár 10 év.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sensative ajtókhoz és ablakokhoz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sensative Strips Door and Window Sensor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sensative Strips Door and Window Sensor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sensative Strips Door and Window Sensor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sensative Strips Door and Window Sensor.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ