30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Sense GuardPeanut riasztó

Termékkatalógus
Sense GuardPeanut riasztó
4,0 1 értékelés
Érzékelő - intelligens biztonsági szenzor, mozgásérzékelés, Bluetooth 4.0, iOS és Android támogatás, távoli menedzsment, figyelmeztető riasztás
Kód:  MOTH02a Kiterjesztett jótállás+36 hónap Termékszám:  SE-PGU01-EN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sense GuardPeanut riasztó

Tudja teljes biztonságban értéktárgyait. A GuardPeanut intelligens riasztója a legkorszerűbb technológiák segítségével képes ezt garantálni. Visszafogott súlya és méretei ellenére azonnal tudomást szerez majd arról, ha személyes tárgyait elmozdítanák. Használata rendkívül soféle lehet: a bicikliktől a bőröndökön át egészen az otthoni és az irodai alkalmazásig. Használd ott, ahol éppen a leginkább szükséged van rá.

Legfontosabb jellemzők

  • Az intelligens szenzor figyeli az őrzött tárgy mozgását
  • Sokféle használat, kis súly (7,5 g) és méret (4,5 cm)
  • Hangos riasztás vagy néma üzemmód + értesítést a képernyőn, hang és rezgés kiséretében
  • Akár 30 napos adatgyűjtés
  • Bluetoothon keresztül küld adatokat az iOS vagy Android alkalmazásnak
  • Felhőszolgáltatás korlátlan kapacitással
  • IFTTT kompatibilitás intelligens aljzatokhoz, riasztókhoz...

Hogyan működik?

Erősítse GuardPeanut készülékét értékes tárgyaihoz és nyomja meg a bekapcsolás gombot. Mozgás érzékelése esetén telefonos értesítés mellett egy 90 dB hangerejű riasztó is megszólal, amely könnyen elijesztheti a tolvajt. A téves riasztások elkerülése végett állítsa be az érzékenységi szintet úgy, ahogy az Önnek a leginkább megfelel.

Tökéletes rálátás

A riasztó iOS és Android oktostelefonokhoz fejlesztett alkalmazása Bluetooth 4.0 használatával akár 60 méteres távolságból is képes jeleket küldeni. Így bármikor meggyőződhet értéktárgyainak biztonsága felől. A GuardPeanut lopás esetén azonnal riaszt vagy csendben marad és adatokat gyűjt. A riasztást egyébként távolról is el lehet indítani, ami hasznos lehet, ha épp nem találja a dolgait. Az alkalmazás szinte korlátlan számú lehetőséget tartogat, amely garantálja személyes tárgyai biztonságát.?

Nézz a végtelenbe

Ingatlanok biztosításakor a riasztó természetesen nem lehet állandó kapcsolatban mobiltelefonjával. Ilyen esetekre van ott a készülék belső memóriája, amely naplózza a történteket. Sőt, ezek az adatok akár harminc napig tárolhatók is. Ráadásul amint telefonja ismét hatótávolságon belül kerül, a naplókat felhőszolgáltatás segítségével szinkronizálhatja, amivel rengeteg memóriát szabadít fel. Az adatokat CSV formátumba exportálhatja is.

Határok nélkül

A GuardPeanut intelligens biztonsági riasztója mindössze 7,5 gramm és nem több mint öt centiméter széles. Ennek köszönhetően bármikor bárhová magával viheti anélkül, hogy különösebb figyelmet fordítana rá. A csomaghoz tartozó kétoldalas szalaggal vagy tömítőanyaggal bárhová felszerelhető.


Műszaki adatok:

Vezeték nélküli kapcsolat:
Típus: Bluetooth 4.0 (Low Energy)
Tartomány: 60 méterig

Akkumulátor:
Akkumulátor típusa: CR2032
Élettartam: 3 hónap

Hangszóró:
Piezo (90 dB)

Méret:
45 × 25 × 5 mm

Súly:
7,5 g

A csomag tartalma:
GuardPeanut
Akkumulátor (2032)
Többcélú klip
Billentyűzár
Kétoldalas ragasztószalag
Ragasztóanyag

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sense GuardPeanut riasztó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sense GuardPeanut. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si sense GuardPeanut. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sicherheits-Sensor GuardPeanut. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sicherheits-Sensor GuardPeanut.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ