Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sense Vital Air 9003 D

Termékkatalógus
Sense Vital Air 9003 D
Légtisztító - 550 m3/óra légtisztító teljesítmény, 150 W fogyasztás, 120 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 65 dB maximális zajszint, 25 dB minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, időzítő, teljesítményszabályozás, kijelző, automatikus üzemmód és gyermekzár
Kód:  SENCV013 Termékszám:  8594200460013 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sense Vital Air 9003 D

A(z) Sense Vital Air 9003 D Légtisztító friss levegőt garantál a különböző légzési nehézségekkel küzdők részére. Ez a fantasztikus, hordozható készülék pont megfelel az akár 120 m2 nagyságú lakásokba és irodákba. A óriási megbízhatóságáról a légtisztító kapacitás mond el többet – ez az eszköz akár 550 m3/óra levegő tisztítására is képes. A levegőt elsőként megszűri minden nagyobb szennyeződéstől az előszűrő használatával. A(z) Sense Vital Air 9003 D kulcsfontosságú eleme a HEPA filter, amely gyorsan megszűri az allergének, baktériumok és porszemcsék majdnem 100%-át. A különböző szagok és a konyhában keletkező pára ártalmatlanításához a szénszűrő a legmegfelelőbb választás.

A(z) Sense Vital Air 9003 D levegőtisztító legfontosabb tulajdonságai

  • Ajánlott helyiségméret: 120 m2
  • A HEPA szűrő kiszűri a levegőből a szennyeződések 99%-át
  • A szén szűrő megfogja a szagokat, a különböző füstöket, gőzöket és a járművek által kibocsátott káros anyagokat
  • Az előszűrő segítségével megszűri a levegőt a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektől
  • Funkciók: Időzítő, Teljesítményszabályozás, Kijelző, Automatikus üzemmód, Gyermekzár és Allergiásoknak
  • Légtisztító teljesítmény: 550 m3/óra

A(z) Sense Vital Air 9003 D légtisztító funkciói

Ez a Légtisztító időzítő funkciót is magáénak tudhat, azaz elvárásaidnak megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt kényelmesen csökkenthetjük vagy növelhetjük, azaz az energiafogyasztást és a zajterhelést is. Ezenfelül automata üzemmódban is használható vagyis a készülék a levegő milyenségének vizsgálata alapján állítja be a teljesítményszintet.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sense Vital Air 9003 D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sense Vital Air bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sense Vital Air 9003 D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sense Vital Air 9003 D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sense Vital Air 9003 D.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ