Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SEVERIN FS 3610

Termékkatalógus
SEVERIN FS 3610
5 1 értékelés
Vákuumozó gép - hegesztőfólia, 110 W teljesítmény, 10 role fólia a csomagolásban, led-jelző, hegesztési funkciók (nedves éllemiszerhez) és automata működés
Szuper ár
18 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SEVVA076 Termékszám:  FS 3610

SEVERIN FS 3610

Szerezd be ezt a SEVERIN FS 3610 vákuumfóliázó gépet, amellyel rövid idő alatt vákuumozhatod kedvenc ételeidet. A művelet teljesen automatikus, ezért könnyű és gyors a használata. Egyszerűen csak nyomd meg a három gomb egyikét, és a készülék mindent elintéz helyetted. Az integrált késsel egyszerű elvágni a tasakot. A vákuumfóliázó gép minden tasakhoz és tekercshez alkalmas, 28 cmszélességig. A csomagban 10 darab 28 × 35 cm méretű vákuumtasak található. Nedves és érzékeny élelmiszerek vákuumozása esetén minden bizonnyal jól jön majd számodra a praktikus STOP funkció, amely azonnal leállítja a vákuumozási folyamatot. Ezenkívül a készülék beépített helyet biztosít a kábel számára, így az nem fog zavarni munka közben.


A SEVERIN FS 3610 vákuumfóliázó gép legfontosabb jellemzői 

  • Fekete, modern design
  • Teljesen automatikus működés
  • A készülék minden tasakhoz és tekercshez alkalmas, 28 cm szélességig
  • Minőségi vágókés
  • A csomagban 10 darab 28 × 35 cm méretű vákuumtasak található
  • Praktikus STOP funkció
  • Beépített kábeltartó rész
  • Egyetlen gombbal történő vezérlés
  • Három praktikus gomb jelzőfénnyel
  • Ráadásul a vákuumfóliázó gépet rendkívül könnyű karbantartani és tisztítani
  • Ideális az ételek SousVide technológiával történő elkészítéséhez 

A SEVERIN FS 3610 vákuumfóliázó kezelése gyors és egyszerű

A SEVERIN FS 3610 fóliázó egyszerű kezelhetőséget ígér egyetlen gombnyomással és három praktikus jelzőgombbal. Ezt követően a készülék elindítja a teljesen automatikus vákuumozási folyamatot. Vákuumozhatod a különféle, általatok legjobban kedvelt ételeket. Határt csak a képzelet szabhat.

Minőségi vágókés

A SEVERIN FS 3610 vákuumfóliázó gép tartalmaz egy teljesen integrált, minőségi kést, amely a szükséges méretnek megfelelően vágja le a tasakot a tekercsről. Továbbá a készüléket rendkívül könnyű karbantartani és tisztítani.

STOP - kényelmes funkció a gyors leállításhoz

A SEVERIN FS 3610 vákuumfóliázó praktikus STOP funkcióját használd akkor, ha azonnal le kell állítania a vákuumozási folyamatot. A funkció érzékeny és nedves ételek vákuumozását is segíti. A SEVERIN készülék további szuper előnye, hogy SousVide technológiával is elkészítheted a fogásokatA csomagban 10 db 28 x 35 cm méretű vákuumtasak található, amelyeket különféle ételekhezhasználhatsz fel. A vákuumfóliázott élelmiszert az eljárás után a fagyasztóba is teheted, vagy szeletelve tárolhatod a hűtőszekrényben.


Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SEVERIN FS 3610 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN FS 3610. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SEVERIN FS 3610. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SEVERIN FS 3610.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ