Shop roku AP+ plus nový vizuál

Severin WK 3422 Deluxe

Termékkatalógus
Severin WK 3422 Deluxe
3,3 4 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 1,7 l, 3000 W energiafogyasztás, szűrő, LCD kijelző, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, időzítés, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőbiztosíték, hőmérséklet megtartása, kivehető szűrő, anyaga üveg
75 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SEVRK919 Termékszám:  WK 3422 Deluxe

Severin WK 3422 Deluxe

Legtöbbünk számára a vízforraló nélkülözhetetlen eszköz. Ezen SEVERIN vízforraló 1,7 l befogadóképességet és könnyű kezelést kínál. Gyártásához minőségi anyagok kerültek felhasználására, mint például üveg. Nemcsak a megjelenése elegáns, de egyúttal könnyen tisztítható, nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, továbbá használatakor nem keletkeznek kellemetlen szagok vagy ízek, függetlenül a használat gyakoriságától. Ellenáll a karcolásoknak, továbbá előnye a nagyfokú ellenállás a magas hőmérsékletekkel és vegyszerekkel szemben. A minőségi SEVERIN vízforraló energiafelhasználása 3000 W. A célszerű kivehető szűrő megóvja a vizet a szennyeződésektől és az esetleges vízkőtől. Az elegáns és megbízható SEVERIN vízforraló hasznos tulajdonságainak és funkcióinak köszönhetően minden háziasszony ideális társa lesz.

Vízforraló Severin WK 3422 Deluxe Lifestyle
Vízforraló Severin WK 3422 Deluxe Jellemzők/technológia

A kitűnő minőségű Severin WK 3422 Deluxe vízforraló fő tulajdonságai

  • A megbízható SEVERIN elektromos vízforraló kényelmes használatot és hatékony működést biztosít
  • Kapacitása 1,7 l
  • Előállításához ellenálló anyagokat használtak, például üveg
  • Az előnyös SEVERIN gyorsforraló teljesítménye 3000 W
  • Funkcióihoz tartozik a hatékony kivehető szűrő
  • A kényelmes kezelhetőséget a forgótalp és a kábeltároló rekesz biztosítja
  • A fűtőspirál a gyorsforraló aljában helyezkedik el
  • Előnye az igény szerint szabályozható hőmérséklet
  • Hangjelzés figyelmeztet, hogy a víz felforrt
  • Az elektromos vízforraló a beállított hőmérsékletet bizonyos ideig a melegítés után is tartja
  • A készülék bekapcsolt állapotáról LED jelzés nyújt információt
  • LCD kijelző a maximális kényelem érdekében
  • Időzítő funkcióval is rendelkezik

Egy valóban biztonságos vízforraló

A vízforraló kanna olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a gyorsforraló fenekében került elhelyezésre, ezért nem fenyegeti a vízkőlerakódás veszélye.

Vízforraló Severin WK 3422 Deluxe Lifestyle
Vízforraló Severin WK 3422 Deluxe Tartozékok

Megbízható működés és garantáltan hosszú élettartam gyorsforraló

A minőségi SEVERIN vízforraló nem csak az előállításánál felhasznált anyagok kivételes minőségével tűnik ki, hanem forgótalppal és kábeltároló rekesszel is, amelyek a gondtalan használatot segítik elő. A vízforralót használat után bármilyen szögből a forgótalpra helyezheted. Legfontosabb funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így a kávétól a teáig minden kedvenc italodat élvezheted. Szintén praktikus funkció a hangjelzés, amely a forralás befejezésére figyelmeztet. És ha másba kezdesz, és el is felejted a vizet, újabb melegítésre nem lesz szükség. A vízforraló a melegítés után bizonyos ideig tartja a beállított vízhőmérsékletet. A forralás kezdetekor LED világítás lép életbe, amely a vízforraló üzemelését jelzi. Az egyszerűbb és kényelmesebb használat érdekében a vízforraló praktikus és intiuitív LCD kijelzővel rendelkezik. Időzítő funkcióval is rendelkezik, amellyel beállítható az idő, amikor a víz melegítését el akarod kezdeni.

Paraméterek

Összehasonlít
Anyag
Üveg Kész!
Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Hangjelzés, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!
Energiafelhasználás
3 000 W Kész!

Anyag

Anyag
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Hangjelzés, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!
Energiafelhasználás
3 000 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, USA Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Severin WK 3422 Deluxe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Severin WK 3422 Deluxe. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Severin WK 3422 Deluxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Severin WK 3422 Deluxe.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ