Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Sharp RoBoHon

Termékkatalógus
Sharp RoBoHon
Robot - okos, interaktív, vezérlés: mobillal és tablettel, Android alkalmazás támogatása, fényeffektek, hangeffektek, optikai érzékelő és reagálás hangra, ajánlott korosztály: 8 év
Kód:  RBH01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sharp RoBoHon

RoBoHon. Egy multifunkcionális telefon, amely felülmúlja minden várakozását. Egy telefon, amelynek emberi formája van. Egy telefon, amely meghallgatja Önt. Egy telefon, amely megérti Önt, és minden igényét. Igen. Valóban. Jól hallja és látja! Egy okostelefon, amely garantáltan leveszi Önt a lábáról. Mindenhova magával akarja majd vinni. A felhasználási lehetőségek végtelen tárházának köszönhetően nagyon rövid idő alatt elengedhetetlen része lesz az életének. RoBoHon. Több, mint pusztán telefon.

Legfontosabb jellemzői

  • Telefon funkcióval rendelkező szórakoztató robot
  • Hívás, e-mail, fényképek- ezek, és sok más mind-mind egy helyen
  • Sétáló kamera, vetítő, jegyzetkészítő.... és társ
  • Hangvezérléssel kényelmesen működtethető
  • Android operációs rendszer
  • 2 hüvelykes kijelző a „hátán“
  • Gyors csatlakozás 3G-n, LTE-n vagy WiFi-n keresztül
  • Magassága: 19,5 cm, tömege: 390 gramm

 Hű barát, aki nem hagy cserben

Mint minden valamire való robot, a RoBoHon is le tud ülni, fel tud kelni, és tud járni. De ez nem minden! Táncolni is tud, sőt, a tánc mellé jó minőségű zenét is játszik. Hall, reagál a hangokra, és felismeri az embereket az arcuk alapján. Feljátssza és lejátssza az Ön emlékeit – legyen az fénykép vagy videó. Elhozza Önnek a kényelmes, otthoni vetítés élményét, ami közben a kedvenc zenéjét hallgathatja. Létezik valami, amire nem képes?

Hogyan képes minderre?

Egyszerűen és könnyen. Sőt, még annál is könnyebben. A RoBoHon az egyes funkciókat összepárosítja, és egy egyedi, tökéletesen működő egészet alkot belőlük. Reggel felébreszti Önt. Helyettesíti az Ön ébresztő óráját, és biztos lehet abban, hogy többé semmit sem mulaszt el, és sosem késik el semmilyen fontos találkozóról. Mobiltelefonként is használhatja, telefonálhat klasszikus vagy hands-free módon is. Az e-mailek küldését és fogadását is nyugodtan rábízhatja, sőt, az alkalmazások telepítését is, nem fog csalódni benne.

 

Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!
Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Vezérlés
Mobillal, Tablettel Kész!
Támogatott OS
Android Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Programozás gyerekeknek

Vezérlés
Mobillal, Tablettel Kész!
Támogatott OS
Android Kész!
Speciális funkciók
Fényeffektek, Hangeffektek, Optikai érzékelő, Reagálás hangra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharp RoBoHon . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sharp RoBoHon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sharp RoBoHon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sharp RoBoHon.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ