Shell AdBlue 4,7L

Termékkatalógus
Shell AdBlue 4,7L
Adblue - az Euro 4 és 5 szabványoknak megfelelő SCR (szelektív katalitikus redukciós) technológiával ellátott motorok számára
Kód:  AUPR318425 Termékszám:  7041068134279

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Shell AdBlue 4,7L

Ha dízelmotoros autója van, jól jöhet egy tiszta Shell Adblue oldat. Je to speciální kapalina používaná s katalyzátory spalování paliva za účelem výrazného snížení emisí oxidu dusíku NOX. Ezt a megoldást kifejezetten az SCR szelektív katalitikus redukcióval felszerelt kipufogórendszerrel rendelkező dízelmotorokhoz fejlesztették ki. Adblue Shell Solution Az Adblue demineralizált vízből és karbamidból áll. A káros NOX-kibocsátás csökkentésével segít teljesíteni az Euro 4 és Euro 5 kibocsátási normákat. Adblue Shell Az Adblue-t AUS 3 néven ismerik, ami azt jelenti, hogy az oldat karbamidtartalma 32,5%.

Az Adblue Shell Adblue Solution - 4,7 literes Adblue oldat főbb jellemzői

  • Adblue Shell Solution Az Adblue demineralizált vízből és karbamidból áll.
  • SCR-technológiával rendelkező dízelmotorokhoz
  • Elősíti az európai szabványoknak való megfelelést
  • A karbamidtartalom 32,5%

Szelektív katalitikus redukció SCR-technológia

A kibocsátási előírások betartása érdekében kifejlesztették a szelektív katalitikus redukciós SCR-technológiát, amellyel a dízelüzemű járművek az EU útjain való használatot engedélyezik. Az SCR-technológia 32,5%-os tiszta karbamidoldatot használ a káros nitrogén-oxidok nem mérgező vegyületekké történő csökkentéséhez.

Paraméterek

Űrtartalom
4,7 l (4 700 ml) Kész!

Térfogat

Űrtartalom
4,7 l (4 700 ml) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shell AdBlue 4,7L . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Shell AdBlue 4,7 l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Shell AdBlue 4,7L . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Shell AdBlue 4,7L .
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ