A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Beauty Relax Shiatsu nyakmasszírozó

Termékkatalógus
Beauty Relax Shiatsu nyakmasszírozó
3,0 1 értékelés
- 6 masszázsfejjel fog kényeztetni, méretei 40 x 31,5 x 16 cm
Kód:  HRAa5851 Termékszám:  8594166100497 Gyártó honlapja:
Beauty Relax Shiatsu nyakmasszírozó Megszűnt

Beauty Relax Shiatsu nyakmasszírozó


Beauty Relax Krční masážní přístroj Shiatsu
 

Kényeztesd magadat egy kellemes és pihentető Shiatsu japán masszázzsal

A Beauty Relax nyakmasszírozó készüléke kellemes és ellazító Shiatsu japán masszázst nyújt, amely a hüvelykujjak, az ujjak vagy a tenyér által gyakorolt nyomás elvén alapul, hogy eltávolítsa az izomfeszültséget. A masszázs hatása ugyanolyan, mint egy igazi masszőr masszázsáé. Intenzív és mély masszázst kapsz, amely során feloldódik a feszültség és a merevség, eltűnnek a fáradtság és a kimerültség tünetei, és regenerálódnak az izmok.


Engedd, hogy 6 masszázsfej kényeztessen

A masszírozó készüléket hat erőteljes masszázsfejjel szerelték fel. Az érintőképernyős irányítópanellel beállíthatod a fejek mozgási irányát, az óramutató járásával megegyezően vagy ellentétesen. Az eszköz nagy előnye az infravörös fűtés, amely mélyen behatol az izomszövetekbe, javítja a vérkeringést, így növeli a masszázs általános hatását. Nem hiányzik a praktikus fogantyú a kezednek, amely lehetővé teszi, hogy megragadd a készüléket, és a nyomással szabályozd a masszázs intenzitását.

Beauty Relax Krční masážní přístroj Shiatsu
 

Beauty Relax Krční masážní přístroj Shiatsu
 

A Beauty Relax masszázskészülék univerzálisan használható

A masszázskészülék nagyon sokoldalúan használható, teheted a nyakadba, a válladra, a hátadra, a derekadra vagy a combodra. A masszázst mind a kényelmes otthonodban, mind az irodában élvezheted. A csomag tartalmazza a hálózati adaptert az autós szivargyújtójáról való töltéshez, így a masszázst egy hosszú és nehéz autós utazás alatt is megengedheted magadnak. A masszázs javasolt időtartama 30 perc. A készülék huzatát egyszerűen le lehet csatolni, és könnyen ki lehet tisztítani. Kényeztesd magadat kellemes kikapcsolódással egy kemény nap után ezzel a kiváló masszázskészülékkel.


A Beauty Relax masszázskészülék fő jellemzői

  • Kellemes és ellazító Shiatsu japán masszázs
  • 6 erőteljes masszázsfej
  • Infravörös melegítés
  • Fogantyú a kéznek
  • Univerzális alkalmazás
  • Egyszerű karbantartás
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beauty Relax Shiatsu nyakmasszírozó
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Krční masážní přístroj Shiatsu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beauty Relax Krčný masážny prístroj Shiatsu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Shiatsu Nackenmassagegerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Shiatsu Nackenmassagegerät.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ