Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Siemens LF457CA60

Termékkatalógus
Siemens LF457CA60
Páraelszívó - max. teljesítmény: 780 m3 / óra., 3 teljesítmény fokozat + 1 intenzív fokozat, keringetés lehetősége, fém zsírszűrő, 2x 20W halogén világítás, szélesség 40 cm
Kód:  SIEDI006 Termékszám:  LF457CA60 Gyártó honlapja:

Siemens LF457CA60

A Siemens LF457CA60 szagelszívó kiváló teljesítményével, kényelmes kezelésével, egyedi vezérlésével, modern rozsdamentes acél kivitelével és kifinomult stílusával garantáltan le fog nyűgözni. Ez egy remek készülék nagyon alacsony energiafogyasztással és különösen csendes működéssel, amely nem fog zavarni más tevékenységeidben. Három különböző teljesítmény-fokozatot kínál akár 540 m3/h-ig, és egy intenzív fokozatot, ahol a maximális elszívó teljesítmény 780 m3/h, amely rövid távú használatra szolgál erős gőz esetén, és 10 perc után automatikusan visszatér az eredeti beállításhoz.

Legfontosabb jellemzői

  • Szélesség: 40 cm
  • Kivezetéses és belső keringetéses üzemmód
  • 3 teljesítmény fokozat + 1 intenzív teljesítmény akár 780 m3 / h
  • Nagyon csendes működés
  • Telítettség jelző, fém és aktívszén-szűrő.
  • Halogén lámpák

Kényelmes vezérlés, világítás és mosható szűrő

Modern szagelszívó elektronikus vezérléssel és digitális kijelzővel. Természetesen a hatékony világítás is beépítétt két 20W halogén izzó formájában. A szagelszívó fel van szerelve aktív szenes és zsírszűrővel, amelyek eltávolíthatóak, moshatóak, és újra felhasználhatóak, ezáltak sokat takaríthatsz meg, mivel nem kell majd újabb és újabb szűrőkre költened.  Biztosan értékelni fogod a telítettség indikátor a fém és az aktívszén-szűrőn.

  • A keringetéséses üzemmódhoz szükséges szerelőkészlet kiegészítőként kapható. 

 

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Siemens LF457CA60
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS LF457CA60. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Siemens LF457CA60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SIEMENS LF457CA60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SIEMENS LF457CA60.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ