AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Siemens EQ.3. s500 TI305206RW

Termékkatalógus
Siemens EQ.3. s500 TI305206RW
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, sensoFlow rendszer, coffeeDirect, aromaPlus, kerámia őrlő, szöveges kijelző , csészemelegítő, fekete / rozsdamentes acél kombinációval
Kód:  BSHES009 Termékszám:  TI305206RW Gyártó honlapja:

Siemens EQ.3. s500 TI305206RW

Élvezze egyszerűen kedvenc kávéját!

A Siemens EQ.3 S500 egy teljesen automata kávégép, melyet sensoFlow intelligens fűtőegységgel láttak el, amely a maximális aromaintenzitást és az állandó főzési hőmérsékletet biztosítja. Az egygombos funkciónak köszönhetően, csupán egyetlen gombnyomással tökéletes eszpresszót, capuccino-t, latte macchiatot vagy finom tejitalt készíthet magának.


A Siemens EQ.3. s500 fontosabb jellemzői:

  • elegáns, rozsdamentes acélból készült formatervezés
  • az italok hőmérséklete egyedileg beállítható
  • állítható magasságú kávé- és tejadagoló
  • kivehető víztartály (űrtartalma 1,4 liter)
  • silentCeram Drive: csendes kerámia őrlőmű
  • szivattyú nyomás: 15 bar
  • 15.000 csészés garancia: állandó kiváló minőségben dolgozó készülék az első csészétől a 15000-ik csészéig
  • cserélhető főzőegység
  • állítható őrlési fokozat
  • automatikus tisztító - és vízkőmentesítő rendszer

Maximális kényelem

A még nagyobb kényelem érdekében, ezen a kávégépen beállíthatja az egyéni csészeméretet is, így még a tökéletes Latte Macchiato is elkészíthető. A gyorsan dolgozó gőzfúvókával, már a géppel készített első kávé is villámgyorsan elkészíthető. Az állítható őrlési fokozat lehetőséget ad arra, hogy ízlése szerint készíthesse el kávéitalát.


Tökéletesen őrölt kávé

A tökéletes kávédarálás érdekében, a Siemens EQ 3 készüléket kiváló minőségű, és hosszantartó kerámiaőrlőkkel látták el, amely automatikusan beállítható a különböző kávétípusok szemcseméretének megfelelően. Az innovatív tejhabosítónak köszönhetően az Ön által készített kávékülönlegességeket egy lágy és ínycsiklandó tejhab koronázza meg.


sensoFlow rendszer

sensoFlow rendszer

A sensoFlow rendszer: Az intelligens fűtőegység minden alkalommal garantálja a maximális espresso kényeztetést és ízélményt az általa biztosított ideális és állandó főzési hőmérsékletnek köszönhetően.

OneTouch Function

OneTouch - egygombos funkció

Ennek a funkciónak köszönhetően, a kávégéppel gyorsan és kényelmesen készítheti el a kívánt kávét, úgy ahogy azt a neve is mutatja: csupán egyetlen gombnyomással.

tiszta calc'n

calc'n Clean - Egyszerre tisztít és vízkőmentesít

Egy automatikus rendszer, amely egyesíti magában az különálló vízkőmentesítési és tisztítási funkciókat. Ha mindkét programot rövid időn belül végrehajtja, a kávéfőző automatikusan ezt a szolgáltatási programot ajánlja föl.


Automata MilkClean tisztító

Az új, teljesen automatikus MilkClean gőztisztító rendszer minden italkészítés után aktiválódik, hogy tökéletes higiéniai körülményeket biztosítson, így jelentősen megkönnyíti a teljes tejrendszer mindennapos tisztántartását. Nyugodtan hátradőlhet és élvezheti nagy csésze kávéját, hiszen a kávéfőző mindent magától megcsinál.


Intuitív működés

Kedvenc kávéitalát egyszerűen választhatja ki: csupán a vezérlőpanel felső gombját kell megnyomnia. Ezt követően az Ön feladata csupán annyi, hogy a kivehető tartályba vizet öntsön, ahhoz kávébabot vagy őrölt kávét adagoljon. Innentől pedig a kávéfőző minden továbbiról gondoskodik. Gőzfúvókája, amellyel finom tejhab vagy forró tejital készíthető, levehető és könnyen mosható.


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 300 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,4 l Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló Kész!
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer Kész!

Méret & súly

Mélység
42 cm Kész!
Szélesség
24,7 cm Kész!
Magasság
37,8 cm Kész!
Tömeg
7,4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Siemens EQ.3. s500 TI305206RW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS TI305206RW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Siemens TI305206RW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siemens TI305206RW.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ