30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Siemens TI313219RW

Termékkatalógus
Siemens TI313219RW
4,4 12 értékelés
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, cappuccino és latte, kijelző, kávédaráló, csészemelegítő, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, gőzfúvóka, két kávé készítése egyszerre és öntisztító rendszer, 1,4 l-es víztartály, 1300 W fogyasztás, 42 cm magas, 37,8 cm széles, 24,7 cm mély, 7,4 kg, fekete színű
Kód:  BSHES008 Termékszám:  TI313219RW Gyártó honlapja:

Siemens TI313219RW

Készíts minőségi kávét egyszerűen és gyorsan a SIEMENS TI313219RW kávéfőzővel

Élvezd az ízletes kávét a Siemens TI313219RW automata kávéfőzővel, amely a kerámia darálóval és a SensoFlow fűtőegységgel a megfelelő hőmérsékleten főzi le a kávébabszemeket. A Cappuccino-t az Espresso-t vagy a gazdagon habos Latte Macchiato-t egyetlen gombnyomással készítheted el a One Touch funkcióval. Mint ahogyan a kedvenc kávéd elkészítése, úgy a kávéfőző karbantartása is könnyű. A SIEMENS TI313219RW kávéfőző automata tisztítóprogramot, eltávolítható tejadagolót és olyan vízkőmentesítő rendszert kínál, amely megsemmisíti a kávé ízétkellemetlenülmegváltoztatóanyagokat.


Siemens TI313219RW kávéfőző két csésze kávéhoz


Az ízek 100%-os megőrzését a SIEMENS kávéfőző Brita szűrője biztosítja

A vízkőmentesítés mellett a Brita vízszűrő is jótékony hatással bír a kávé ízére. A kalcium kiszűrése mellett meghosszabbítja a SIEMENS TI313219RW kávéfőző élettartamát is. A kávéadagoló magassága állítható, így a Latte Macchiato-t szép magas pohárban készítheted el.

SIEMENS TI313219RW automata kávéfőző MilkPerfect tejhabosítóval

A milkPerfect funkcióval pillanatok alatt varázsolhatsz gazdag tejhabot a kedvenc Cappuccino vagy Latte Macchiato italaidra. Neked csak annyi a dolgod, hogy tejet adagolsz a készülékhez és egyszerűen felhabosítod az eltávolítható tejhabosító fejjel közvetlenül a csészében. A tejhabosító rendszer tisztítása nagyon egyszerű - szedd ki a helyéről és mosd át folyóvíz alatt, vagy rábízhatod a mosogatógépre is.

Tökéletes ízű és aromájú kávé

Az egyedülálló iAroma rendszer az intelligens fűtőszál, a tartós kerámia daráló, a vízszivattyú és a csúcstechnológiát alkalmazó főzőegység kombinációjával gondoskodik a tökéletes ízű és kifogástalan aromájú italok elkészítéséről. A SIEMENS TI313219RW kávéfőzővel az otthonod kényelmében készíthetsz olyan ízletes kávét, mint egy barista.

Minőségi kerámia daráló

A SIEMENS TI313219RW automata kávéfőző prémium minőségű ceramDrive darálóval érkezik, amely alaposan darálja meg a kávébabszemeket a kávé optimális ízének és aromájának eléréséhez. Az acél darálóval ellentétben a kerámia anyaga egyszerűen nem használódik el, ez biztosítja a daráló hosszú élettartamát.

A SIEMENS TI313219RW kényelmes funkciókat kínál

A SIEMENS TI313219RW készüléke számos praktikus funkcióval büszkélkedhet, amelyek megkönnyítik a kávé elkészítését. A dupla csésze funkció például lehetővé teszi két csésze kávé elkészítését egyszerre, egyetlen gombnyomással. Emellett 5 lépésben állíthatod a kávé intenzitását az egyéni ízlésednek megfelelően, plusz egy tárolóhelyet is kapsz a csészék felmelegítéséhez.

CoffeeDirect kezelőpanel

Az intuitív coffeeDirect vezérlőpanelen pillanatok alatt állíthatod be a SIEMENS TI313219RW kávéfőző funkcióit. Egyetlen gombnyomással kiválaszthatod a kívánt italt, annak intenzitását 5 lépésben illetve a csészék számát is. A SIEMENS TI313219RW kávéfőző gondoskodik minden másról, Te pedig pillanatok múlva kiélvezheted a tökéletesen elkészített kávét.


Kávébabtartály

A 250 gramm kapacitású kávébabtartály kiváló minőségű kerámia darálóval őrzi meg minden egyes kávébabszem teljes aromáját.

Szervizajtó

A SIEMENS TI313219RW készülék elején található szervizajtó könnyedén hozzáférhető, megkönnyíti a csepptálca, a zacctartály és a főzőegység eltávolítását és megtisztítását.

Kivehető főzőegység

A higiénikus tisztítás érdekében a főzőegység egésze kivehető, elöblítheted a folyóvíz alatt majd újra visszahelyezheted azt a készülékbe. Ennek a megoldásnak hála hosszabb ideig őrizheted meg a készülék élettartamát és kiváló ízű kávét élvezhetsz.


A kávébabtartály kapacitása:
250 g

Tápkábel hossza:
1 m

Maximális energiafogyasztás:
1300 W

Kiegészítők:
Tisztító tabletta
Vízkőmentesítő tabletták
BRITA Intenza vízszűrő
Karbantartó készlet a teljesen automata kávéfőzőhöz
Szigetelt tejtartály


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 300 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,4 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Két csésze készítése egyszerre Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló Kész!
Italkészítés
Csészemelegítés Kész!
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer Kész!

Méret & súly

Mélység
24,7 cm Kész!
Szélesség
37,8 cm Kész!
Magasság
42 cm Kész!
Tömeg
7,4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Receptek

Tejes receptek
Caffe latte, Cappuccino Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Cím! Érdeklődi szeretnék, mit jelent pontosan ennél a terméknék a felbontott státusz? Vevő küldte vissza? Minta termék volt, ha igen kb mennyi ideig? Meg van a saját doboza? Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Perlaki Zsolt

Kérdések és válaszok: Siemens TI313219RW
Kiegészítők: Siemens TI313219RW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS TI313219RW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Siemens TI313219RW.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ