Siemens TI909701HC

Termékkatalógus
Siemens TI909701HC
4,0 1 értékelés
Automata kávéfőző 19 bar nyomáson történő főzés, SensoFlow System, aromaDouble Shot, coffeeSelect színes TFT kijelző, kerámia daráló, Barista funkció, kávéfőzés 2 csészére egyszerre: minden italhoz, 10 felhasználói profil, rozsdamentes kialakítás
Kód:  BSHES011 Termékszám:  TI909701HC Gyártó honlapja:

Siemens TI909701HC

Készítse el a kedvenc kávéját okos telefonjával

A Siemens EQ.9 automata kávéfőző forradalmi technológiával készíti el az Ön kedvenc kávéját. A kávéfőzőt okostelefonnal vagy tablettel is irányíthatja  vezetéknélküli Wi-fi  segítségével. A mobilalkalmazáson keresztül kapcsolja össze okos telefonját a kávéfőzővel és indítsa el kedvenc kávéjának a lefőzősét anélkül, hogy felkelne a kanapéról. Válasszon a jobbnál jobb kávék közül:  Ristretto, Espresso, Espresso Macchiato, Espresso Doppio, cappuccino, latte macchiato vagy igyon egy finom tejes kávét.


Főbb jellemzők 

  • TFT kijelző a könnyű beállítási funkciókhoz
  • Vezérlés egy mobilalkalmazással
  • SuperSilent zajcsökkentés
  • Karcsú, rozsdamentes acél kivitelezés
  • Egyedi hőmérsékleti beállítások minden italhoz
  • A kávé kifolyó és a tejhabosító magassága állítható: akár a 15 cm magas Latte Macchiato pohár is aláfér
  • Eltávolítható víztartály (térfogata 2,3 liter)
  • Magas minőségű kerámia kávéőrlő rendszer, SilentDrive
  • 19 bar nyomáson történő főzés
  • Külön leeresztő tejhab, meleg tej és forró víz
  • Kivehető forrázó egység: könnyen és higiénikusan tisztítható folyó víz alatt
  • Személyre szabott italok beállítása: maximum 10 főre

Az ízek világa

A coffeeWorld funkció segítségével egyetlen gombnyomással megkóstolhat egyet a 18 nemzetközi kávé különlegesség közül, úgy mint a Wiener Melange kávét vagy a portugál és az indiai Gala Kaap kávét. A mobil alkalmazás részletes információt tartalmaz az adott kávéról, ízvilágáról és pörköléséről. Ezen felül exkluzív kávéitalok elkészítéséhez számos receptet talál, így kísérletezhet is, hogy megtalálja az új kedvencét.


Kényeztesse vendégeit

Légy tökéletes házigazda a coffeePlaylistnek köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy barátai kedvenc kávéját listába rendezve tárolhassa, így elmentheti kedvenc italait személyre szabottan. Ez a funkció maximális kényelmet nyújt, így beállíthatja a pohara méretét is. Kevés víz vagy kávébab esetén a gép jelzést ad az újratöltés szükségességéről.


DualBean kialakítás

A  Siemens EQ.9 kávéfőző dualBean funkcióval van ellátva a kávészemek leőrléséhez. A kávéfőzőben két külön tárolóhely lett kialakítva, hogy a különböző kávészemek ne keveredjenek egymással az őrlés során, így nem kell aggódnia, hogy kedvenc kávéja "veszélybe" kerül. 


supersilent

Supersilent

A EQ.9 modell egyik előnyös tulajdonsága a csökkentett zajjal való működés, a Siemens kávéfőző gép az egyik legcsendesebben működő kávéfőző a piacon. Ez a funkcióval a kávé darálás nem zavarja meg a csendet, továbbá az őrölt kávé egy külön tartályba kerül. 

sensoFlow

SensoFlow rendszer

SensoFlow System: Az intelligens fűtőegység garantálja a maximális espresso kényeztetést minden alkalommal, köszönhetően az ideális, állandó főzési hőmérsékletnek.

OneTouch DoubleCup

OneTouch DoubleCup

Mindegy, hogy melyik kávéspecialitásra vágyik, legyen az latte macchiato, tejszínes kapucsínó vagy különlegesen erős presszókávé, a oneTouch funkciónak köszönhetően az Ön teljesen automatikus kávégépe csupán egyetlen gombnyomásra szolgálja ki az igazi kávé-élvezetben — ilyen egyszerű az egész. A rendszer automatikusan készíti el a kávé és tej specialitásokat — pontosan úgy, ahogyan Ön szereti őket. A kifogástalan technológia a tökéletesen kényeztető kávézási élményt szolgálja. Ha szükséges, két csészébe is főzhet kávét egy időben.


AutoMilk clean funkció 

Az autoMilk clean funkció teljesen automata gőztisztítást biztosít minden italkészítés után. Minden - a tejes italok elkészítéséhez használt - rész könnyen kivehető, egyszerűen tisztítható és mosógatógépben mosható.


Kávé ínyenceknek

A legjobb kávé elkészítéséhez 5 fontos jellemző beállítása szükséges: a kávé erőssége, mennyisége, a kávé és a tej aránya, a kávé hőmérséklete, a lefőzés sebessége. BaristaMode funkcióra váltva olyan kávét készíthet, amely maximálisan megfelel az igényeinek, a felhasználói beállításoknak köszönhetően. 


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2,3 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Két csésze készítése egyszerre Kész!
Ital tulajdonságok
Kávé intenzitás beállítása Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló Kész!
Italkészítés
Csészemelegítés Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!

Méret & súly

Mélység
31,6 cm Kész!
Szélesség
38,2 cm Kész!
Magasság
47 cm Kész!
Tömeg
11,5 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Siemens TI909701HC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS TI909701HC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Siemens TI909701HC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siemens TI909701HC.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ