A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Siemens TQ707R03 EQ700

Termékkatalógus
Siemens TQ707R03 EQ700
5 5 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 350 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,4 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható vízkeménység, automatikus öblítés, vízszűrőcsere ellenőrzés és öblítés deaktiválása, csésze megvilágítása, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, home Connect kompatibilis, mérete 38 × 35,2 × 46,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 10,5 kg
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SIEAK247 Termékszám:  TQ707R03 Gyártó honlapja:
Siemens TQ707R03 EQ700 549 990 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Akciós szettek

552 650 Ft
Szett megvásárlása

Siemens TQ707R03 EQ700

A szuper SIEMENS automata kávéfőző segítségével mindig frissen őrölt kávébabból készített kávét élvezhetsz. Egyszerű használni, mindössze annyi a dolgod, hogy megnyomod a gombot. Ráadásul két adag kávét is készíthetsz egyszerre, ami nagyon üdvözlendő funkció, ha több embert szeretnél megkávéztatni. Rugalmasságot kínál a különféle kávéitalok elkészítéséhez az eszpresszótól a kapucsínón át a latte-ig. 13 féle receptet is kapsz hozzá. A légmentes tartálynak köszönhetően a kávébabok nem érintkeznek a levegővel és sokáig megőrzik frissességüket. Ez egy okos automata kávéfőző mobiltelefonhoz vagy tablethez való csatlakoztatási lehetőséggel, így távolról is be tudod kapcsolni. A klassz SIEMENS automata kávéfőző ideális cégekhez vagy vendéglátóipari egységekbe is.

Automata kávéfőző Siemens TQ707R03 EQ700 Lifestyle
Automata kávéfőző Siemens TQ707R03 EQ700 Jellemzők/technológia

A jól kihasználható Siemens TQ707R03 EQ700 automata kávéfőző fontosabb előnyei

  • A stílusos SIEMENS automata kávéfőző elnyeri minden kávéimádó tetszését
  • A kávénak tökéletes lesz az íze az automata kávéfőző kerámia darálójának köszönhetően
  • 13 féle recept jár hozzá
  • 19 bar nyomást biztosít a készülék
  • 2,4 l térfogattal büszkélkedhet a víztartály, a tejtartályé pedig 0,7 l
  • A pompás SIEMENS automata kávéfőző műanyag anyagból lett gyártva
  • A tejes kávék közül espresso macchiato, latte macchiato, caffe latte, cappuccino és flat white elkészítésére is van mód
  • A tejet nélkülöző kávék közül espresso, ristretto, americano, lungo, double espresso/doppio és kávé elkészítésére is van mód
  • Meleg tej, tejhab és forró víz/tea készítésére is van mód
  • Kompatibilitás: Home Connect
  • Kapcsolat: Wi-Fi
  • Távirányítás, állapot infó, utasítások az alkalmazásban és mobilalkalmazás okos funkcióval áll a rendelkezésedre
  • Italhőmérséklet beállítása, italméret beállítása és kávé intenzitás beállítása segít abban, hogy módosítsd az ital ízét
  • 350 g kávébab fér a tartályba
  • Red Dot Design Award design díjjal rendelkezik
  • Funkciói: forró víz funkció, időzítő, két csésze készítése egyszerre, ital készítése egy gombnyomással, felhasználói profilok, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása és smart

Kényeztesd magad ezzel a teljesen automata kávéfőzővel, és annak egyedülálló funkcióival

A stílusos SIEMENS kávéfőző használata rendkívül egyszerű a kényelmes funkcióknak köszönhetően. Az egyéni beállításaidat elmentheted a felhasználói profilodban, így mindenki olyan kávét ihat, amilyenre vágyik. Amikor innál egy kávét, egyszerűen csak válaszd ki a memóriában tárolt kedvenc italt, és néhány másodperc elteltével már készen is van a finom kávéd. A forró víz funkcióval kávé nélkül készíthet tiszta forró vizet, ami jól jön tea, instant leves vagy zabkása készítéséhez. Az ötletes időzítő lehetővé teszi, hogy előre beállítsd az időt, amikor a gép automatikusan elkezdi a kávéfőzést. Ez a funkció nagyon népszerű azok körében, akik pontosan akkor szeretnének friss kávét inni, amikor felébrednek vagy hazaérnek. Egy bizonyos ideig tartó inaktivitás után a kávéfőző automatikusan kikapcsolja magát a spórolás és a biztonság érdekében. Mivel a készülék így kevésbé kopik, az élettartam is meghosszabbodik.

Automata kávéfőző Siemens TQ707R03 EQ700 Jellemzők/technológia

SIEMENS okos automata kávéfőző

Az okos SIEMENS automata kávéfőző a legkedveltebb háztartási eszközök közé tartozik. Az intuitív kezelőegység mellett okos funkciókkal is megörvendeztet a kellemes és gördülékeny használat érdekében. Intuitív érintőképernyővel és okos funkciókkal a könnyű és gördülékeny használat érdekében. Home Connect technológiával kompatibilis, ami biztosítja, hogy telefonod vagy tableted segítségével bárhonnan csatlakozhatsz a kávéfőzőhöz. A készülék különböző riasztásokon keresztül tájékoztat az állapotáról, hogy segítsen megérteni, hogyan működik a kávéfőző, és hogy szükséges-e karbantartás. Wi-Fi csatlakozást kínál az összes, alkalmazásban lévő funkció elérése érdekében.

Otthon is kényelmesen, mindig frissen őrölt kávéból készült kávéval

A stílusos SIEMENS Automata kávéfőző garantálja minden kávéfőzéskor a frissen őrölt kávébabból készült kávét. 6 őrlési fokozat teszi lehetővé a kávéval való kísérletezést, és különféle kávétípusok elkészítését. Az őrölt kávé mennyiségét is könnyen beállíthatja. A kávéfőző kerámia őrlővel rendelkezik, amely csak kis mértékben melegszik fel őrléskor, így ideális a kávébab ízének és aromájának maximális megőrzéséhez. Emellett kopásálló és hosszú élettartammal rendelkezik. 19 bar nyomás alatt készül a kávé, ezáltal gyors és hatékony a kávé elkészítése, és az alapvető összetevők erős ízt és gazdag aromát biztosítanak. A légmentesen lezárt tartály óvja a kávébabokat, így azokat nem éri levegő és nedvesség. 350 g kávébabot tud tárolni a tartály az újratöltés késleltetése érdekében.

Automata kávéfőző Siemens TQ707R03 EQ700 Jellemzők/technológia
Automata kávéfőző Siemens TQ707R03 EQ700 Jellemzők/technológia

Kávéd ízének egyéni ízlésedhez történő igazítása

A minőségi SIEMENS Automata kávéfőző nemcsak a kávé elkészítését teszi könnyűvé, hanem az ízét is tökéletessé finomítja. Ellátta a gyártó hőmérséklet beállítása funkcióval, amely az ellenállhatatlan aroma eléréséhez ideális hőmérsékleten készíti el a kávét. Az automata kávéfőzőn van egy integrált tejrendszer is, egyszerűen csak töltsd fel a tartályt, a többit pedig a gép elvégzi helyetted. Tejjel készült kávékülönlegességek, többek között Espresso Macchiato, Latte Macchiato, Caffe latte, Cappuccino és Flat White elkészítése is gyerekjáték lesz. Ahhoz, hogy a kávé ne hűljön ki olyan hamar, használd a készülék csészemelegítőjét az ital elkészítése előtt.

A szuper SIEMENS automata kávéfőzőt gyerekjáték lesz karbantartani és tisztítani

A jól kihasználható SIEMENS automata kávéfőző karbantartása játszi könnyedséggel elvégezhető. A maximális kényelem érdekében a kávéfőző automatikus tisztítási folyamattal rendelkezik. Miután a készüléket bekapcsolod, elindul az automatikus öblítés a kávémaradványok eltávolítása érdekében. A készülék kikapcsolása előtt a belső részek újabb átöblítése történik a kávézacc eltávolítása érdekében. Amennyiben a készülék vízkőtelenítésre vagy tisztításra szorul, értesít téged. A kalcium- és magnézium-lerakódások miatt csökkenhet a vízáramlás, illetve a hőmérséklet, így a kávé íze és minősége is elmaradhat a megszokottól. A vízszűrőcsere esedékességét jelezni fogja a kávéfőző. Be lehet rajta állítani a víz keménységét, ami hozzájárul ahhoz, hogy a kávéd kiváló minőségű legyen. A főzőegységet könnyedén ki tudod venni, majd folyó víz alatt történő öblítést követően vissza tudod helyezni a kávéfőzőbe. Így a kávé mindig nagyszerű ízű lesz.

Automata kávéfőző Siemens TQ707R03 EQ700 Lifestyle

Felszereltség:

víztartály, beépített kávédaráló, kijelző és tejadagolás, érintőképernyő és érintős vezérlőpanel ikonokkal, csésze megvilágítása, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, tejrendszer, vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer, vízszűrő használat és kivehető főzőegység

Tejes kávékülönlegességek:

espresso macchiato, latte macchiato, caffe latte, cappuccino és flat white

Tej nélküli kávék:

espresso, ristretto, americano, lungo, double espresso/doppio és kávé

Egyéb receptek:

meleg tej, tejhab és forró víz/tea

Csomag tartalma:

pH papír, üdvözlő doboz, TZ70003 Brita Intenza vízszűrő, segédszerszámok Brita szűrőhöz és TZ90009 tejtartály

Méretek:

38 × 35,2 × 46,7 cm (ma x szé x mé)

Tömeg:

10,5 kg

Csésze maximális magassága:

14 cm

Paraméterek

Összehasonlít

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2,4 l Kész!
A tejtartály térfogata
0,7 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Kávébab tartály kapacitása
350 g Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Forró víz funkció, Időzítő, Két csésze készítése egyszerre, Ital készítése egy gombnyomással, Felhasználói profilok, Automatikus kikapcsolás, Kedvenc italok beállítása, Smart Kész!
Ital tulajdonságok
Italhőmérséklet beállítása, Italméret beállítása, Kávé intenzitás beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, Állítható vízkeménység, Automatikus öblítés, Vízszűrőcsere ellenőrzés, Öblítés deaktiválása Kész!
Felhasználói profilok száma
30 Kész!

Italok

Ital típusa
Espresso, Tejes kávéitalok Kész!

Receptek

A receptek minimális száma
13 Kész!
Tejes receptek
Espresso Macchiato, Latte Macchiato, Caffe latte, Cappuccino, Flat White Kész!
Nem tejes receptek
Espresso, Ristretto, Americano, Lungo, Double Espresso/Doppio, Kávé Kész!
Egyéb receptek
Meleg tej, Tejhab, Forró víz/tea Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Víztartály, Beépített kávédaráló, Kijelző, Tejadagolás Kész!
Felhasználói felület
Érintőképernyő, Érintős vezérlőpanel ikonokkal Kész!
Italkészítés
Csésze megvilágítása, Tárolóhely a poharaknak, Csészemelegítés Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer, Vízszűrő használat, Kivehető főzőegység Kész!

Őrlőrendszer

Darálómechanizmus anyaga
Kerámia Kész!
Őrlési fokozat
6 Kész!
Daráló funkciók
Állítható őrlési finomság, Őrölt kávé mennyiségének beállítása Kész!
Daráló felszereltsége
Hermetikusan lezárt tartály kávébab számára Kész!

Tartozékok a csomagban

Csomag tartalma
pH papír, Üdvözlő doboz, TZ70003 Brita Intenza vízszűrő, Segédszerszámok Brita szűrőhöz, TZ90009 tejtartály Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Wi-Fi Kész!
Kompatibilitás
Home Connect Kész!
Intelligens funkciók
Távirányítás, Állapot infó, Utasítások az alkalmazásban, Mobilalkalmazás Kész!

Méret & súly

Mélység
46,7 cm Kész!
Szélesség
35,2 cm Kész!
Magasság
38 cm Kész!
Tömeg
10,5 kg Kész!
Max. magasság a csésze számára
14 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete, Fém, Rozsdamentes acél Kész!

Dizájn díj

Dizájn díj
Red Dot Design Award Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Siemens TQ707R03 EQ700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS TQ707R03 EQ700 Integral. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SIEMENS TQ707R03 EQ700 Integral. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SIEMENS TQ707R03 EQ700 Integral. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SIEMENS TQ707R03 EQ700 Integral.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ