Shop roku Shop roku

Sigma 16mm f/1,4 DC DN Sony-hoz (Contemporary sorozat)

Termékkatalógus
Sigma 16mm f/1,4 DC DN Sony-hoz (Contemporary sorozat)
4,8 5 értékelés
Objektív - tükör nélküli gépekhez, APS-C érzékelő, (35 mm-es egyenérték: 16 mm), szűrőátmérő: 67 mm
Kód:  OT380a2 Termékszám:  SI 402965 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sigma 16mm f/1,4 DC DN Sony-hoz (Contemporary sorozat)

A képminőség és a kompakt méret tökéletes kombinációját keresed? A Sigma 16mm-es 1.4 DC DN Contemporary egy nagy teljesítményű objektív, amelyet tükör nélküli Sony E-mount fényképezőgépekhez terveztek, beleértve az APS-C és Micro Four Thirds chipeket. A csúcsminőségű design mellett az f/1.4 extrém fényerőt biztosít a mélységélesség létrehozásához illetve lenyűgöző éjszakai panorámafelvételek készítéséhez.

A Sigma 16mm 1.4 DC DN Contemporary legfontosabb jellemzői

  • Sony E-mount fényképezőgépekhez hatékony RGB felbontással akár 46 Mpx-ig
  • Szélesvásznú 24 mm-es fókusz APS-C-hez vagy 32 mm-es Micro Four Thirds chiphez (35 mm-esnek megfelelő)
  • Maximális fényerősség (f/1,4 + nagy átmérő)
  • Becsillanáscsökkentő rétegek...
  • Csúcskategóriás fém bajonett por-és vízállósággal
  • Nagyméretű napellenző

Kiváló csendes autofókusz

A Sigma 16mm 1.4 DC DN Contemporary és az AF motor kifinomult optikai kialakítása sima és csendes autofókuszt biztosít videó felvételekor. A lencse teljesen támogatja az E-mount bajonettel rendelkező Sony autofókuszos hibrid fényképezőgépek szupergyors működését. Az automatikus arcfelismeréssel az AF folyamatos fókuszt biztosít még mozgás közben is. 

Nagyszerűség kicsiben

A Sigma 16mm 1.4 DC DN Contemporary a kiváló optikai teljesítményt kivételes hordozhatósággal és térkonzisztenciával ötvözi. A lencse olyan anyagokat és komponenseket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a kompakt szerkezethez. Az objektív a SIGMA belső élességállítási rendszerét használja, miközben az élességállítási lencsecsoportban alkalmazott könnyebb lencsetagok lehetővé tették egy kompaktabb fókuszmotor alkalmazását. Ennek köszönhetően a lencse könnyű és rendkívüli stabilitást kínál, még akkor is, ha kézi felvételeket készítesz vagy csak leteszed a fényképezőgépet lapos felületre.

Paraméterek

Bajonett

Fényképezőgép típusa
Tükör nélküli Kész!

Tulajdonságok

Érzékelőhöz
APS-C Kész!
Min. gyújtótávolság
16 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
16 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
16 mm Kész!
Fényerő min. fókusztávolság esetén
f/1,4 Kész!
Szűrőátmérő
67 mm Kész!
Min. fókusztávolság
25 cm Kész!

Funkciók

Funkció
Por- és nedvességálló Kész!
Fókusz technológiája
HSM Kész!
Optikai stabilizátor
Nem Kész!

Méret

Hossz
92,3 mm Kész!
Átmérő
72,3 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
405 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza.hu! Hőgyes Balázs vagyok és érdeklődnék, hogy a Sigma 16mm f1/4 dc dn objektív E-bajonettes Sony milc APSC szenzortípusra is jó? Csak mert Micro 4/3-os-nak van írva, de Sony fényképezőgéphez ajánlják, amiknél nincs Micro 4/3-os rendszer, hanem APSC rendszer E-bajonettel. Valahol külön árulják ezt az objektívet Micro 4/3-as rendszerben (áltában Olympus gépekhez) és külön az APSC verziót (ami Sony gépekhez jó) (E-bajonett). Ez most akkor melyikre jó? Mert egy kicsit összezavar, hogy Sonyra, de ugyankkor Micro 4/3-os rendszerű,ami a Sony nem. Abszolút nem vagyok se fotográfus se amatőr fotós, csupán azért kérdezem ezt, mert lehet, hogy én nem tudom jól a dolgokat, viszont kellemetlen lenne, ha megrendelném és nem jó az E-bajonettes APSC Sony milc gépemre, mert mondjuk a Micro 4/3-os bajonettes gépekre jó. Válaszukat előre is köszönöm! Tisztelettel: Hőgyes Balázs

Kérdések és válaszok: Sigma 16mm f/1,4 DC DN Sony-hoz (Contemporary sorozat)
Kiegészítők: Sigma 16mm f/1,4 DC DN Sony-hoz (Contemporary sorozat) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma 16mm f/1,4 DC DN pro Sony E (řada Contemporary). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sigma 16 mm f/1,4 DC DN pre Sony (rad Contemporary). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sigma 16mm f / 1.4 DC DN für Sony (Zeitgenössische Serie). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sigma 16mm f / 1.4 DC DN für Sony (Zeitgenössische Serie).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ