A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

SIGMA UV 52mm WR

Termékkatalógus
SIGMA UV 52mm WR
UV szűrő - víztaszító, átmérő: 52 mm
Kód:  OT1060a1 Termékszám:  10425200 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SIGMA UV 52mm WR

Ez a különleges és vízálló UV szűrő a Sigma-tól származik, és a legújabb technológiák felhazsnálásával, illetve csúcsminőségű kidolgozással büszkélkedhet. A Sigma termékek a profi kiegészítők közé sorolandók, amelyek egyedülálló tulajdonságokkal remekelnek, és gondoskodnak az objektív magasfokú védelméről.

Legfontosabb jellemzők

  • Speciális UV szűrő az 52 mm szűrőátmérőjű objektívek részére
  • Víztaszító - alkalmas a nedves környezetbe is
  • Az objektív alap védelme
  • Megakadályozza a kártékony sugarak behatolását és a nemkívánt fényvisszaverődéseket
  • Elnyomja az ultraibolya sugárzást
  • Tükröződésmentes bevonattal ellátva
  • Nem befolyásolja a képek színét
  • Védi az objektívet az UV sugárzástól, a nedvességtől, a portól és az ujjlenyomatoktól

Az objektív állandó védelme

Készíts profi képeket minden körülmény között! Hála a speciális DG felületkezelésnek, az objektíved még a kártékony sugaraktól is védve lesz. Attól sem kell tartanod, hogy a zavaró fényvisszaverődések bezavarnának, amelyek kárt okozhatnak a kamerád szenzorának chipjében, illetve magában a képek minőségében is. Hála az ultraibolya sugárzást elnyelő képességének, megelőzheted a képek homáylos kinézetét is. A felhelyezett UV szűrő állandó védelemmel látja el az objektíved. Low-pass szűrővel is rendelkezik, amely hatékonyan elnyom mindenféle UV sugárzást, amelyekre a fényképezők szenzorai különösen érzékenyek. Az UV sugárzás leginkább a magasabb tengerszint feletti magasságokban fenyeget, ezért nemcsak magad kell védened a káros sugárzástól, hanem a fényképezőgépedet is.

Profi technológia felhasználása

Az UV szűrővel fekete-fehér és színes fényképek is készíthetők. Számos tükröződésmentes bevonattal rendelkezik, és ennek köszönhetően nem kell tartanod a színek torzulásától. A szűrő könnyedén felhelyezhető a fényképezőgéped objektívére, és mindennapi kiegészítőként használható, mint az alapfelszereltség része. Hatalmas előnye, hogy akkor sem kell eltávolítanod az objektívről, ha más szűrőt szeretnél használni. Ezen szűrő felhasználásával megvédheted az objektíved a portól, homoktól, nedvességtől és az ujjlenyomatoktól.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SIGMA UV 52mm WR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIGMA filtr UV 52mm WR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SIGMA filter UV 52 mm WR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SIGMA filtr UV 52mm WR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SIGMA filtr UV 52mm WR.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ