30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

SIGMA UV szűrő 72mm WR

Termékkatalógus
SIGMA UV szűrő 72mm WR
UV szűrő - vízlepergető, 72 mm-es átmérőhöz
Kód:  OT1060a6 Termékszám:  10427200 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SIGMA UV szűrő 72mm WR

A Sigma gyártó különleges vízlepergető UV szűrője a legújabb technológiákra épül, és kiváló minőségű kivitelezéssel büszkélkedik. Ebből adódóan a Sigma termékek a professzionális szintű tartozékok csoportjába sorolhatók, amelyek páratlan tulajdonságokkal emelkednek ki, és remek objektív védelmet kínálnak.

Legfontosabb jellemzők

  • Speciális UV szűrő 72 mm-es átmérőjű lencsékhez
  • Vízlepergető - használható nedves környezetben is
  • Alapszintű lencse védelem
  • Megakadályozza a parazita fénysugarak behatolását és a nemkívánatos fényvisszaverődést
  • Elnyomja az ultraibolya sugarakat
  • Antireflexiós felületi réteggel ellátva
  • A fotókban nem jelentkezik színeltolódás
  • Megvédi a lencsét az UV sugaraktól, nedvességtől, portól és ujjlenyomatoktól

Állandó védelem a lencse számára

Készíts professzionális szintű képeket bármilyen körülmények között. A speciális DG felületkezelés tökéletesen megvédi a lencsédet a behatoló parazita fénysugaraktól. Így nem kell nyugtalankodnod a nemkívánatos és zavaró fényvisszaverődések miatt, amelyek kárt tehetnek a fényképezőgép érzékelőjének chipjében, de akár a kész fotók minőségében is. Az ultraibolya sugarak abszorpciójával megelőzheted a képek homályos és színtelen kinézetét. A felhelyezett UV filter állandó védelmet jelent a lencséd számára. Az UV sugarak hatékony elnyomása érdekében a filter low-pass szűrővel is el lett látva, ugyanis a digitális fényképezőgépek szenzorjai azokra különösen érzékenyek. Az UV sugárzás kockázata leginkább tengerparti és hegyvidéki tájakon fenyeget, ezért ne feledkezz meg önmagad és géped védelméről.

Professzionális technológiák kihasználása

Az UV filterrel színes és egyaránt fekete-fehér képeket is készíthetsz. A szűrő több antireflexiós réteggel rendelkezik, így fotózás során nem kell tartanod a színeltolódástól. A szűrő felhelyezése a lencsére rendkívül egyszerű, majd az a mindennapi fotózás során alapfelszerelésként használható. Az esetek többségében azt nem szükséges levenni az objektívről. A tartozék egyéb filterrel is használatba vehető. A szűrő használatával megvédheted lencsédet a portól, homoktól, nedvességtől, illetve ujjlenyomatoktól egyaránt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SIGMA UV szűrő 72mm WR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIGMA filtr UV 72mm WR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SIGMA filter UV 72mm WR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SIGMA UV-Filter 72 mm WR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SIGMA UV-Filter 72 mm WR.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ