Slevy s AP+ Slevy s AP+

Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 törlőkendő

Termékkatalógus
Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 törlőkendő
Légtisztító - 490 m³/h légtisztító teljesítmény, 50 W teljesítményfelvétel, 57 m² max. ajánlott szobaméret, 30,5 - 60 dB(A) zajszint, részecskeszűrő, UV lámpa, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: turbo üzemmód, állítható világítás, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, távirányító, UV lámpa, digitális vezérlőpanel, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 24,7 × 52 × 24,7 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
88 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SGR_APK500Wbun
Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 törlőkendő 88 390 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 törlőkendő

Gyakran küzdesz allergiás vagy egyéb felső légúti panaszokkal? Ebben az esetben tökéletes lesz számodra eme Siguro AP-K50 légtisztító. Használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat. Ez a légtisztító készülék allergiásoknak képes kiszűrni a levegőből az allergéneket a különböző szennyeződéseken túl. Jelentősen javítja a levegő minőségét, és csökkenti az allergiás reakciókat. Az innovatív technológia és a hatékony részecskeszűrő, UV-lámpás szűrő, HEPA, por, szén szűrő segít, hogy minden lélegzetvétellel friss levegőt élvezhess. Teljesítményének köszönhetően 57 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült. Lenyűgöző megjelenésén kívül olyan modern funkciókat biztosít, mint automatikus üzemmód, levegő ionizálás, állítható világítás, éjszakai mód, teljesítmény-szabályozás és turbó üzemmód.

Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 törlőkendő légtisztító legfontosabb tulajdonságai

  • Egy ilyen praktikus Siguro levegőtisztító gép segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt
  • Megszabadít a levegőben lévő allergénektől
  • Filter típusa: HEPA, szén, por, UV sugárzás és részecskeszűrő
  • 57 m² alapterületű helyiségekbe ideális
  • 490 m³/h mennyiségű levegőt képes megszűrni
  • A levegő ionizációs funkció eltávolítja az allergéneket
  • A teljesítményét igény szerint szabályozhatjuk
  • UV sterilizáló lámpát is kapott
  • A szűrőt könnyen kimoshatjuk
  • A légtisztító könnyen irányítható a mobilalkalmazás segítségével
  • Kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • A kijelző tájékoztat a legfrissebb információkról
  • A digitális vezérlőpanel érintéssel kezelhető
  • A szűrő cseréjének szükségére egy jelzés figyelmeztet
  • Levegőminőség-érzékelővel ellátva
  • A porszemcsék koncentrációját a porérzékelővel képes nyomon követni
  • A világítást igény szerint állíthatjuk be
  • Eme Siguro levegő tisztító teljesítménye 50 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 30,5 dB(A), illetve a maximális érték 60 dB(A)

Bátran bízd otthonod levegőjét erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a népszerű Siguro gyártótól

Egy ilyen Siguro légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. A tökéletes szűrési képességnek köszönhetően megbízhatóan kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Pótolhatatlan eszköz olyan háztartásokban, ahol allergiások élnek. A levegő tisztító optimális teljesítményét az automatikus üzemmód a levegőminőségnek megfelelően állítja be. Nem kell aggódnunk semmi miatt, mert minden automatikusan történik, a beavatkozásunk nélkül. Természetesen beállíthatjuk a teljesítményt, így kiválaszthatjuk az egyéni igényeinknek megfelelő optimális tisztítási szintet. A turbó üzemmód is magától értetődő, amely a lehető legmagasabb teljesítményt és intenzitást hozza. Ennek az üzemmódnak a használata jelentősen intenzívebb és gyorsabb levegő tisztítást biztosít. Pontosan érzékeli az aktuális levegőminőséget, és jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának. A szűrőcsere jelző akkor jelenik meg, ha a szűrőt ellenőrizni vagy esetleg ki is kell cserélni.

Modern felszereltség és könnyű kezelhetőség

Egy ilyen Siguro levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. A légtisztító egy mobil alkalmazáson keresztül vezérelhető, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt módot. Teljesen kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi. A kiváló minőségű kijelző jeleníti meg a releváns információkat. Az áttekinthető érintőképernyős digitális kezelőpanel lehetővé teszi az összes fontos funkció egyszerű vezérlését. A távirányítóval kényelmesen vezérelhetjük a légtisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról. A porérzékelő figyeli a porszemcsék mennyiségét, és a hatékony kiszűrés és eltávolítás érdekében szabályozza a légtisztító teljesítményét. A szűrő tisztításához egyszerűen mossuk le vízzel, hogy megszabaduljunk minden szennyeződéstől. A légtisztítóban lévő UV-sterilizáló lámpa biztosítja az összes gyakori vírus, baktérium és szerves szennyeződés hatékony eltávolítását.

Egy ilyen Siguro levegőtisztító gép meglep majd érdekes funkcióival

Eme Siguro levegő tisztító gép nagyszerű eszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez otthonunkban. A levegő ionizációs funkció negatív töltésű ionokat hoz létre, amelyek ellensúlyozzák az allergéneket és növelik a levegő tisztaságát. Javítja a porszemcsék összecsomósodását és ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor célja, hogy növelje a folyamat hatékonyságát, és eltávolítsa még azokat a részecskéket is, amelyek egyébként szabadon maradnának a térben. Lehetőségünk van megváltoztatni a légtisztító világítását, és azt az aktuális hangulatunkhoz igazítani. Éjszakai üzemmódja is van, így akár alvás közben is működtethetjük anélkül, hogy zavaró lenne.

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Eme Siguro légtisztító beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysága biztosítja, hogy minden szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és allergén kiszűrésre kerüljön. A szénszűrő hatékonyan megszünteti a szagokat, és eltávolítja a mérgező füstöt, például a kén-dioxidot. A porszűrő hatékonyan felfogja a nagyobb részecskéket, például a port, a szőrt és a háziállatok szőrét. A részecskeszűrő hatékonyan védi a környezetet a por, pollen, mikroorganizmusok és más szilárd szennyező anyagok ellen. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen hasznos Siguro légtisztító 490 m³/h kapacitással bír. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 30,5 dB(A), illetve a maximális érték 60 dB(A).

Méretei:

24,7 × 52 × 24,7 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Kompatibilis alkalmazások
Tuya Kész!
Teljesítményfelvétel
50 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
490 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
57 m2 Kész!
Maximális zajszint
60 dB(A) Kész!

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások
Tuya Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
50 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
490 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
57 m2 Kész!
Maximális zajszint
60 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
30,5 dB(A) Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por, UV sugárzás, Részecskeszűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
52 cm Kész!
Mélység
24,7 cm Kész!
Magasság
24,7 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 törlőkendő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Stěr. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Ster. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Wischer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Wischer.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ