30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Siguro BF-P110S Frost Elite

Termékkatalógus
Siguro BF-P110S Frost Elite - 12 év garancia a kompresszorra
A kiszállítás
ingyenes
Hűtőszekrény - alsó fagyasztóval, C energiaosztály, teljes térfogat 378 l, hűtőszekrény térfogata 256 l, fagyasztó 122 l, 3 üvegpolc, Crisper Box és Zero Zone, rozsdamentes acél palacktartó, 3 fiók a fagyasztóban, LED érintőképernyő, No Frost, szupergyors fagyasztás és hűtés, Multi Air 360°, Metal cooling, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, LED világítás, ajtónyitás-jelzés, nyaralási üzemmód, gyermekzár, 2 hűtőkör, rozsdamentes acél megjelenés, zsanérok jobb oldalon, méretek 201 × 59,5 × 67,8 cm (Ma × Szé × Mé), súly 85 kg, 12 év kompresszor garancia, 3 év garancia
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SGR_BF_P110S Termékszám:  SGR-BF-P110S Gyártó honlapja:
Siguro BF-P110S Frost Elite 234 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

247 980 Ft
Szett megvásárlása

Siguro BF-P110S Frost Elite

Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

Bemutatjuk a gazdaságos, csendes és funkciógazdag Siguro BF-P110S Frost Elite kombinált hűtőszekrényt, amely otthonod szerves részévé válik. Ez a hűtőszekrény okosan kialakított belső teret kínál 378 literes teljes kapacitással, így bőven elegendő helyet biztosít ahhoz, hogy minden élelmiszeredet egy helyen tartsd. A Siguro BF-P110S Frost Elite olyan technológiákkal büszkélkedhet, mint a No Frost technológia, a fejlett Multi Air 360°-os hűtőrendszer, a Metal Cooling és a Super Cooling és fagyasztás. A készülék kiváló minőségű inverteres kompresszorral is rendelkezik, csendes működéssel - a hűtőszekrény így nem fogja zavarni mindennapjaidban. Emellett egyértelmű és intuitív kezelőszervek kijelzővel, energiatakarékos LED-világítás vagy rengeteg praktikus fiók és rekesz vár rád. Végül, de nem utolsósorban értékelni fogod a vonzó kialakítást az oldalra süllyesztett fogantyúkkal.

Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

12 év garancia az inverteres kompresszorra

A Siguro készülékeket kizárólag minőségi alkatrészekkel szerelik fel, amelyeket kivételes megbízhatóság és hosszú élettartam jellemez. Nincs ez másként a Siguro BF-P110S Frost Elite kombinált hűtőszekrény esetében sem. Ez ugyanis egy csúcsminőségű inverteres kompresszorral rendelkezik, amelyre 12 év garanciát vállalunk, regisztráció nélkül.


Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

C energiaosztály

A hűtőszekrény 177 kWh-t fogyaszt évente

Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

Zero Zone

Friss hús és hal tárolására szolgáló rekesz

Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

Multi Air 360°

Egyenletes hűtést biztosít a hűtőszekrény minden sarkában

Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

Csendes működés

Az inverteres motor nagyon csendes - a zajszint nem haladja meg a 38 dB-t.

Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

Mindkét oldalra felszerelhető fogantyú

Az ajtónyitás iránya bármikor könnyen megváltoztatható

Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

No Frost

Többé nem kell leolvasztania a hűtőt.

Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

Metal Cooling

Fémlemez a hátsó falon az állandó hőmérséklet fenntartása érdekében

Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

Crisper box

Kihúzható rekesz a gyümölcsök és zöldségek hosszabb ideig történő tárolására

Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

Nagy fagyasztó gyorsfagyasztási funkcióval

A Siguro BF-P110S Frost Elite kombinált hűtőszekrény 378 literes hasznos térfogattal rendelkezik, amelyből 122 liter a készülék alján található fagyasztónak jut. A fagyasztórekesz három nagy kihúzható fiókkal van felszerelve, amelyek átlátszóak, és megkönnyítik a tárolt élelmiszerek ellenőrzését. Gyorsfagyasztás funkció - A Fast Freeze automatikusan -24°C-ra állítja a fagyasztó hőmérsékletét, így az újonnan betöltött élelmiszerek gyorsan lefagyaszthatók. A funkció aktiválásához egyszerűen nyomd meg a kezelőpanelen található megfelelő gombot. A hűtőszekrény maximum 24 órán keresztül marad gyorsfagyasztás üzemmódban, majd az üzemmód kikapcsol, és visszaáll az eredeti fagyasztási hőmérséklet.

Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

A Siguro BF-P110S Frost Elite, Multi Air 360° és Metal Cooling technológiával büszkélkedhet, hogy az élelmiszerek tovább maradjanak frissek

A Multi Air 360° technológia biztosítja a levegő keringését a hűtőszekrény belsejében, ami egyenletesen hűti az egyes rekeszeket, és segít abban, hogy az élelmiszerek hosszabb ideig maradjanak frissek. A hűtőrekesz 256 literes, és három edzett üvegpolc osztja el. A hűtőszekrény belsejében az optimális hőmérséklet fenntartása gyakori nyitás és zárás mellett sem egyszerű. Ezért a Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény Metal Coolinggal van felszerelve - egy fémlemez a hátsó falon, amely segít fenntartani az állandó hőmérsékletet a készülék belsejében. Emellett segít az újonnan behelyezett élelmiszerek gyorsabb lehűlésében is.

Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

Gyümölcs-, zöldség-, friss hús- és borosüvegek számára kialakított rekesz

Öt palack bor számára rozsdamentes acél polc is található - így mindig optimálisan lehűtve fogyaszthatod kedvenc italodat. Ezután a Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény ajtajában tágas rekeszeket találsz, amelyek nemcsak a nagy XXL palackok és poharak, hanem a kisebb élelmiszerek tárolására is szolgálnak. A nagy kihúzható Crisper Box a friss gyümölcsök és zöldségek tárolásához is praktikus. Közvetlenül e rekesz alatt található egy másik átlátszó Zero Zone doboz, amely friss hús, baromfi vagy hal tárolására alkalmas. A Quick Cool funkció a hűtőszekrény belsejének gyors lehűtésére szolgál. Egyszerűen csak nyomd meg a gombot, és a hűtőszekrény hőmérséklete automatikusan 2°C-ra áll be, és akár 6 órán át is maradhat ebben az üzemmódban.

Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

A Siguro BF-P110S Frost Elite könnyen karbantartható és tisztítható a No Frost technológiának köszönhetően

A No Frost technológia kiküszöböli a készülék állandó kézi leolvasztásának szükségességét. Többé nem kell aggódnod, ráadásul a No Frost meghosszabbítja a frissességet és megkönnyíti az élelmiszerek kiolvasztását, mivel nem képződik fagy az élelmiszereken. Ez a technológia a készülék üzemeltetési költségeit is csökkenti. A Siguro BF-P110S Frost Elite készülék telepítésekor az állítható lábak jól jönnek az egyenletesség érdekében még az egyenetlen padlón is. Természetesen az ajtónyílás oldala könnyen megváltoztatható a tökéletes térbeli integráció és a konyhabelsőhöz való illeszkedés érdekében. Mind a fagyasztó, mind a hűtőszekrény ajtaja szögben (125°) nyitható, így a fiókok teljesen kihúzhatók, így biztosítva a könnyű hozzáférést az élelmiszerekhez.

Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

Igazán gazdaságos hűtőszekrény intuitív vezérléssel

A hűtőszekrény C energiaosztályba tartozik, és évente 177 kWh-t fogyaszt. Éves fogyasztása akár 50 kWh-val kevesebb, mint az E energiaosztályú hűtőszekrényeké, és akár 100 kWh-val kevesebb, mint a D energiaosztályú hűtőszekrényeké. A hőmérséklet-szabályozás ebben az esetben az ajtón található kijelzővel ellátott, érintésre reagáló kezelőpanel segítségével történik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet független beállítását a hűtő (2-8 °C) és a fagyasztó (-24-16 °C) rekeszekben. A kezelőpanel 30 másodperces inaktivitás után automatikusan lezárul, és a kijelző 30 másodperccel a kezelőpanel lezárása után kialszik, de a hűtő és a fagyasztó hőmérsékletét kijelzi. A Fast Freeze funkció mellett a kezelőpanel segítségével aktiválhatod a nyaralási üzemmódot is, ahol a hűtőszekrény teljesen kikapcsol, a fagyasztótér hőmérséklete pedig -18 °C-on marad.

Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

Energiatakarékos LED világítás és riasztó, hogy az ajtó ne maradjon nyitva

Természetesen a Siguro BF-P110S Frost Elite kombinált hűtőszekrény gyermekzárral is fel van szerelve. Ha az ajtó 120 másodpercnél hosszabb ideig marad nyitva, hangjelzés hallható, amely rendszeres időközönként ismétlődik, amíg az ajtó be nem záródik. Az energiatakarékos belső LED-világítás (1× felül és 2× oldalt) tökéletes áttekintést biztosít, és megkönnyíti a tárolt élelmiszerek megtalálását. Jégkockaformát és tojástartót is tartalmaz.


Siguro BF-P110S Frost Elite hűtőszekrény

Előnyök:

No Frost - nincs több leolvasztás

Multi Air 360° technológia az egyenletes légkeringésért

Metal Cooling - segít fenntartani az állandó hőmérsékletet még gyakori nyitás és zárás esetén is

Kihúzható Crisper Box friss gyümölcsök és zöldségek számára

Zero Zone rekesz friss hús és hal számára

Minőségi inverteres motor 12 év garanciával

Három kihúzható dobozos fagyasztó

Térelválasztó polc az XXL palackok számára az ajtóban

Riasztás, ha az ajtó nyitva marad

Gyors fagyasztási és hűtési funkció

Nyaralási üzemmód csökkentett teljesítmény mellett

Elektronikus vezérlés kijelzővel és gyermekzárral

Rozsdamentes acél polc 5 borosüveg számára

Hatékony LED világítás

Edzett üvegből készült polcok

Elegáns, süllyesztett fogantyúk az oldalán

Állítható lábak

Lehetőség az ajtónyílás oldalának megváltoztatására

Jégkockaformát és tojástartót tartalmaz

Jellemzők:

Teljes térfogat: 378 liter

Méretek: 201 × 59.5 × 67.8 cm

Tömeg: 85 kg

Zajszint: 38 dB

Energiaosztály: C

Fogyasztás: 177 kWh/év

Hűtőközeg: R600a

Kábel hossza: 200 cm

Ajtónyílás szöge: 125°

Hőmérséklet-tartomány: 2-8 °C (hűtőszekrény), -24-16 °C (fagyasztó)

Miért válaszd a Sigurot?

A Siguro márka stílusos termékeket kínál, amelyekkel ízlésesen kombinálhatod lakberendezési tárgyaidat. Mindent tanúsított, ellenőrzött üzemekben készítenek, ahol garantált a minőség és a humánus hozzáállás. Ha bármilyen probléma merülne fel a Siguro termékeikkel kapcsolatban, gyors cserére számíthatsz közvetlenül boltjainkban.

Minden termék nyújt valami extrát

Minden termék nyújt valami extrát

3 évre szóló kiterjesztett garanciát kapsz

3 évre szóló kiterjesztett garanciát kapsz

Kizárólag ellenőrzött és tanúsított üzemekben készült termékek

Kizárólag ellenőrzött és tanúsított üzemekben készült termékek


Paraméterek

Összehasonlít
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
378 l Kész!
Hűtőszekrény energiaosztálya
C Kész!
Hűtőszekrény éves energiafogyasztása
177 kWh/annum Kész!
Hűtőszekrény térfogata (hűtőtér)
256 l Kész!
Hűtőszekrény térfogata (fagyasztó rész)
122 l Kész!

Hűtőszekrény energetikai paraméterei

Hűtőszekrény energiaosztálya
C Kész!
Hűtőszekrény éves energiafogyasztása
177 kWh/annum Kész!
Hűtőszekrény térfogata (hűtőtér)
256 l Kész!
Hűtőszekrény térfogata (fagyasztó rész)
122 l Kész!
Hűtőszekrény légköri zajkibocsátási osztálya
C Kész!
Hűtőszekrény légköri zajkibocsátása
38 dB Kész!

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa
Kombinált Kész!
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben
Lent Kész!
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell Kész!

Hűtőszekrény funkciói

Hűtőszekrény tulajdonságai
Kijelző, LED világítás, Vinotéka, Gyerekzár, Nyaralási mód Kész!
Hűtőszekrény hűtése és fagyasztása
Zero zone, Szuper hűtés, Szuper fagyasztás Kész!
Hűtőszekrény funkciók vízhez és jéghez
Vízcsatlakozás nélkül Kész!
Hűtőszekrény hőmérsékletének vezérlése és szabályozása
Elektronikus Kész!
Hűtőszekrény ajtajának megfordítása
igen Kész!
Hűtőszekrény nyitási iránya
Jobb oldali zsanéros Kész!
Hűtőszekrény klímaosztály
SN, N, ST, T Kész!

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrénypolcok száma
3db Kész!
Hűtőszekrény fagyasztórekeszeinek száma
3db Kész!
Hűtőszekrény hűtőköreinek száma
2 × Kész!
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
378 l Kész!
Hűtő fagyasztási kapacitása 24 óra alatt
7,5 kg Kész!

Hűtőszekrény színe

Hűtőszekrény színe
Ezüst Kész!

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága
201 cm Kész!
Hűtőszekrény szélessége
59,5 cm Kész!
Hűtőszekrény mélysége
70 cm Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Hűtőszekrény tömege

Hűtőszekrény tömege
85 kg Kész!

Hűtőszekrény hűtőközegének típusa

Hűtőszekrény hűtőközegének típusa
R600a Kész!

Hűtőszekrény csomagolásának méretei

Hűtőszekrény csomagolásának magassága
205 cm Kész!
Hűtőszekrény csomagolásának szélessége
66 cm Kész!
Hűtőszekrény csomagolásának mélysége
76 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia Kész!

Hűtőszekrény maximális környezeti hőmérséklete

Hűtőszekrény maximális környezeti hőmérséklete
43 °C Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
» Böngészd végig teljes hűtőszekrény kínálatunkat, melyek között kombinált hűtő, alulfagyasztós és felülfagyasztós hűtőszekrény is megtaláható. Sőt, akár többajtós side by side hűtő modellek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Siguro BF-P110S Frost Elite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIGURO BF-P110S Frost Elite. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Siguro BF-P110S Frost Elite.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ