AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry

Termékkatalógus
Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry
4,5 10 értékelés
Szárítógép - kondenzációs hőszivattyúval, szabadon álló, A+++ energiaosztály, szárítási hatékonyság B, maximális mosott ruhamennyiség 9 kg, 15 program, zajszint 65 dB, becsült éves energiafogyasztás 194 kWh, inverteres motor, kijelző, késleltetett indítás, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, gyermekzár, hangjelzés, belső világítás, méretek 84,5 × 59,6 × 60,9 cm (Ma × Szé × Mé), súly 51 kg, tápkábel hossza 1,6 m, lefolyócsatlakozó készlet nem tartozék, 3 év garancia, 12 év garancia a motorra
Szuper ár
196 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SGR_TD_H911W Termékszám:  SGR-TD-H911W
Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry 196 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry

Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry szárítógép

Szárítsd meg ruháidat elegánsan, és szabadulj meg egyszer s mindenkorra a kényelmetlen és időigényes szárítókötélen vagy a szárítóállványon történő szárítástól, és mindenekelőtt a vasalástól. A Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry kondenzációs szárítóval egyszerre akár 9 kg mosott ruhát is száríthatsz első osztályú eredménnyel - csak össze kell hajtogatnod a ruhákat, és a szekrényben tárolnia. A hőszivattyúnak köszönhetően a ruhák szárítása sokkal gazdaságosabb, és az egész folyamat kíméletesebb a kényes textíliákhoz is. A Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry további előnyei közé tartozik az intuitív kezelőszervek áttekinthető kijelzővel, a belső világítás, az inverteres motor és a hulladékgyűjtőhöz való csatlakozás lehetősége.

Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry szárítógép

A+++ osztályú hőszivattyú a gazdaságos szárításhoz

A szárítóa hideg levegő felmelegítésének elvén működik, amelyet nem kell a készülékből kifelé elvezetni, és a hőszivattyúnak köszönhetően hatékonyabban tudja hasznosítani a keletkező hőt. Az eredmény hatékonyabb működés és alacsonyabb villamosenergia-fogyasztás a hőszivattyú nélküli hagyományos készülékekhez képest. Ezen kívül az alkalmazott technológia lehetővé teszi az alacsonyabb hőmérsékleten történő szárítást, és a Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry készülékkel biztonságosan száríthatod a selymet, a pamutot és más kényes anyagokat.

Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry szárítógép

Kapacitás 9 kg

Ideális kisgyermekes nagycsaládosok számára

Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry szárítógép

LED világítás

Nincs többé elfelejtett ruhadarab

Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry szárítógép

Gyerekzár

Megakadályozza a beállítások véletlen vagy nem kívánt módosítását

Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry szárítógép

Motor 12 év garanciával

A minőséget az invertermotorra vonatkozó extra garanciával biztosítjuk

Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry szárítógép

A Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry 15 szárítási programmal rendelkezik

A készülék elegendő programmal rendelkezik bármely háztartás mindennapi szükségleteinek kényelmes kielégítésére. A kezelőpanelen található forgatógomb segítségével 15 program közül kiválaszthatod a legmegfelelőbbet: Extra száraz pamut, Pamut a szekrénybe, Pamut vasaláshoz, Szintetikus anyagok a szekrénybe, Szintetikus anyagok vasaláshoz,  Lágy, Program kézi szárítási időbeállítással, Baba, Paplanok, Extra csendes, Mix, Gyapjú, Frissítés, Express 45´ vagy Ing 30´. A kijelzőn a szárítási ciklus végéig hátralévő idő, illetve a víztartály kiürítésének, a szűrő vagy a hőcserélő tisztításának szükségességét figyelmeztető kijelzők is megjelennek.

Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry szárítógép

Ezzel a szárítóval egyenesen a szekrénybe hajtogathatod a mosott ruhákat

A Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry készülékkel nem kell többé a vasalással bajlódnod. A speciális, magas hőmérsékletű szárítási programoknak köszönhetően egyenesen a szekrénybe teheted a frissen mosott ruhákat - gyűrődésmentesen, anélkül, hogy vasalóhoz kellene nyúlnod. A kényes gyermekruhák számára készült program alacsony hőmérsékleten szárít, így a ruhák azonnal viselhetővé válnak. A sokkal egyszerűbb és gyorsabb vasalás érdekében van egy 30 perces program 2-3 ingre.

Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry szárítógép

A Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry készülékkel teljesen testre szabhatod szárítási élményedet

A program kiválasztásakor beállíthatod a szárítási intenzitást is 3 fokozatban, vagy aktiválhatod az alacsony hőmérsékletű szárítási módot hosszabb időre - ez alkalmas akényes textíliákhoz és az utána történő egyszerű vasaláshoz. A Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry egy "Anti-Wrinkle" üzemmódot is kínál, amely a gyűrődésgátló fázist egyről két órára hosszabbítja meg. Természetesen van egy késleltetett szárítási indítás funkció is, 1 órától 23 óráig. Nagyra fogod értékelni a gyermekbiztonsági zárat vagy a szárítás végén a hangjelzést, amely szükség esetén kikapcsolható.

Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry szárítógép

Nincs többé elfelejtett ruhadarab

A Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry kondenzációs szárítógép hőszivattyúval belső LED-es lámpával van felszerelve, amely segít felfedezni az elfelejtett ruhadarabokat. A fény automatikusan bekapcsol, amint kinyitjuk az ajtót. A szárítógép karbantartása még soha nem volt ilyen egyszerű - legyen szó a szűrő, a hőcserélő vagy a töltőajtó és a nedvességérzékelő tisztításáról. Minden alkatrész könnyen hozzáférhető, és tisztítása nem vesz igénybe néhány percnél többet.

Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry szárítógép

Megbízható inverteres motor kiemelkedő 12 év garanciával

Az inverteres motor a legfejlettebb motor, amivel valaha is találkozhatsz. Elektronikus fordulatszám-szabályozással alacsonyabb rezgés- és mindenekelőtt alacsonyabb zajszintet ér el a hagyományos szénkefés villanymotorokhoz képest. A következő, és valójában a legnagyobb előnye, hogy lényegesen alacsonyabb az alkatrészek elhasználódása. Az inverteres motor működése sokkal hatékonyabb, gazdaságosabb és hosszabb élettartamot ér el. A modern technológiának köszönhetően számíthatsz arra, hogy a Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry kondenzációs szárítógép a megbízhatóság, a tartósság és az alacsony fogyasztás szimbóluma lesz a háztartási készülékeid között. Ezenkívül a motorra 12 év garanciát vállalunk.


Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry szárítógép

Előnyök:

Hőszivattyú a gazdaságos és kíméletes szárításért

A+++ energiatakarékossági osztály

Megbízható inverteres motor 12 év garanciával

Gyűrődésgátló program - egyenesen a szekrénybe hajtogathatod a ruhákat

Szabályozható szárítási intenzitás, idő és egyéb paraméterek

Késleltetett indítás 23 óráig

A szűrő és más szárítóalkatrészek könnyű tisztítása

A víztartály kiürítésének, a szűrő vagy a hőcserélő tisztításának szükségességének jelzése

Egyszerű és intuitív kezelés

Belső LED világítás

Hangjelzés

A mosógépre való felszereléshez távtartó vásárlásának lehetősége

Tulajdonságok:

Kapacitás: 9 kg

Víztartály kapacitása: 5,25 liter

Tápkábel hossza: 160 cm

Programok száma: 15

Méretek: 84,5 × 59,6 × 60,9 cm

Súly: 51 kg

Zajszint: 65 dB

Miért a Siguro?

A Siguro márka dizájn szempontjából összehangolt termékeket kínál, amelyekkel ízlésesen kombinálhatod lakberendezési tárgyaidat. Mindent hitelesített, ellenőrzött gyárakban készítenek, ahol a minőség és az emberséges hozzáállás garantált. és ha bármilyen probléma merülne fel a Siguro termékeikkel kapcsolatban, gyors cserére számíthatsz közvetlenül a boltjainkban.

Minden termék nyújt valami extrát

Minden termék nyújt valami extrát

3 évre szóló kiterjesztett garanciát kapsz

3 évre szóló kiterjesztett garanciát kapsz

Kizárólag ellenőrzött és tanúsított üzemekben készült termékek

Kizárólag ellenőrzött és tanúsított üzemekben készült termékek


  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
194 kWh/év Kész!
Zajszint
65 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
65 dB Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
194 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
60,9 cm Kész!
Szélesség
59,6 cm Kész!
Magasság
84,5 cm Kész!
Tömeg
51 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIGURO SGR-TD-H911W Profi Dry. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Siguro SGR-TD-H911W Profi Dry.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ