Shop roku Akvizice ApF HU

Siguro VT-D300W Curlew BLDC

Termékkatalógus
Siguro VT-D300W Curlew BLDC
4,6 103 értékelés
+ ajándék ebben az értékben 1 490 Ft Porszívószűrő Siguro
Álló porszívó - akkus, 2 az 1-ben, töltési idő 4 óra, üzemidő akár 60 perc, akkumulátor kapacitása 2000 mAh, feszültség 25,2 V, tartály térfogata 0,45 l, zajszint 82 dB, szívóteljesítmény 90 AW, teljesítmény 350 W, BLDC motor, minden típusú padlóhoz tervezett porszívó, száraz tisztításhoz, allergiások számára is alkalmas, eltávolítja az állatszőrt is, forgó fej LED világítással, tartály ciklonos szívórendszerrel, 3 teljesítményszint, motoros forgókefe, mosható HEPA 12 szűrő, tartozékok: padlószívófej, kefés és résztisztító szívófej, falra szerelhető, 3 év garancia
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SGR_VT_D300W Termékszám:  SGR-VT-D300W
Siguro VT-D300W Curlew BLDC 66 190 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Siguro VT-D300W Curlew BLDC

Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó

A Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó a teljesítmény, a legjobb tulajdonságok és az intelligens technológiák tökéletes kombinációja, és mindezt rendkívül kedvező áron nyújtja. A nagy teljesítményű, hosszú élettartamú BLDC motor a fejlett ciklon technológiával kombinálva nagy szívóerőt biztosít, és a 25,2 V-os Li-Ion akkumulátornak köszönhetően egyszerre akár 60 percig is képes lesz porszívózni. A cső nagyon egyszerűen kivehető a porszívóból, így kompakt kézi porszívóként is használhatod az autó vagy a kárpitozott bútorok precíz tisztításához. A csomag a motoros padlótisztítófej mellett egy kefét és résszívó fejet is tartalmaz. A Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívóval otthonod takarítása hatékony és gyors lesz. 

Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó

Fejlett ciklon technológia

A Siguro VT-D300W Curlew BLDC akkus porszívó a ciklon effektus elvén működik, amely azt jelenti, hogy a leválasztó tartályban beszívott szennyeződés részecskék a centrifugális erő hatására a hangsebesség határáig felgyorsulnak. Ennek köszönhetően még a nagyon finom szennyeződéseket is kipörgeti a forgó áramból, amelyek a 0,45 l térfogatú gyűjtőedénybe kerülnek. A maradék porszemcséket egy mosható HEPA 12 szűrő szűri ki. A megoldás előnye, hogy nem kell porzsákot vásárolnod, és nem kell aggódnod a nem higiénikus csere miatt sem. A zsákos porszívókkal ellentétben a Siguro VT-D300W Curlew BLDC állandó nagy szívóerőt biztosít, függetlenül a gyűjtőedényben lévő szennyeződés mennyiségétől. 


Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó

BLDC motor

Hosszú élettartamot és nagyobb üzembiztonságot ér el

Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó

LED világítás

A világításnak köszönhetően egyetlen területet sem fogsz kihagyni

Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó

HEPA szűrő

Eltávolítja a szennyeződések akár 99,95%-át a levegőből

Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó

Fali konzol

Mindig legyen kéznél a porszívó anélkül, hogy helyet foglalna

Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó

Szőrszálakhoz is alkalmas

A motoros padlószívófej még az állatszőrt is képes kezelni

Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó

100% réz

Motor 100% rézből, adalékanyagok nélkül

Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó

Mosható szűrő

A szűrő könnyen eltávolítható és folyó víz alatt mosható

Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó

Li-Ion akkumulátor

Kiváló minőségű 25,2 V-os akkumulátor, akár 60 perces üzemidővel

Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó

BLDC motor nagy szívóerővel, hosszú élettartammal és megbízhatósággal

A rúdporszívó BLDC motorral rendelkezik, amely nemcsak a kiváló szívóteljesítményt garantálja, hanem a hosszú akkumulátor-élettartamot, a gazdaságos és csendes működést, illetve a karbantartásmentes és megbízható működést, meghibásodások nélkül. Ezenkívül a klasszikus egyenáramú motorokhoz képest összességében kisebb tömeget tesz lehetővé. A Siguro termékekkel nem titkolunk el semmit, és átláthatóan közöljük az összes paramétert, beleértve a szívóerőt is, amelyet nagyon nehéz megtalálni egyes konkurens termékekben. A rúdporszívó teljes bemeneti teljesítménye 350 W, és a szívóteljesítmény ekkor eléri a 90 AW-ot. Még a sokkal drágább porszívók is büszkék erre az értékre, ennek köszönhetően a Siguro VT-D300W Curlew BLDC könnyedén megbirkózik a nagyobb tisztítási feladatokkal is.

Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó

A Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó bármilyen felületre alkalmas

A PowerBrush forgókefével ellátott, szabadalmaztatott padlószívófej garancia arra, hogy a padlón a készülék minden mozdulata a lehető leghatékonyabb legyen. Egyetlen porszemet sem hagy ki, így otthonod tisztaságtól ragyog. A szívófej 120°-ban elforgatható, ennek köszönhetően kényelmes tisztítást tesz lehetővé a szoba minden sarkában és a nehezen elérhető helyeken. A motoros egység a gyűjtőtartállyal együtt a felső részben kapott helyet, így a Siguro VT-D300W Curlew BLDC porszívó tökéletesen tapad a padlóhoz, amelyet a bútorok alatti porszívózáskor értékelni fogsz. A PowerBrush padlószívófej ideális választás minden padlótípus (parketta, linóleum, úszópadló és szőnyeg) tisztítására, továbbá az állatszőröket is jól kezeli. Nem utolsósorban a praktikus LED lámpa is nagy segítség lesz.

Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó

Gazdag kiegészítő-választék és fali tartó

A hosszú csőnek köszönhetően a készülékkel a mennyezetig tudsz majd porszívózni. A padlószívófejen, magán a Siguro VT-D300W Curlew BLDC porszívón és a hálózati adapteren kívül egy hosszú résszívófejet is találsz a csomagban, amellyel a port és a szennyeződéseket könnyedén szívhatod fel a sarkokból, illetve a keskeny és nehezen elérhető helyekről. A második tartozék egy kombinált kefefej, amely alkalmas kárpitozott bútorok,polcok és egyebek tisztítására. Mindkét szívófej közvetlenül a motoregységhez és a csőhöz csatlakoztatható. Sőt, fali tartó is rendelkezésedre áll – így a porszívó minimális helyet foglal el, nem akadályoz, és mindig kéznél lesz. 

Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó

Válaszd ki a teljesítményt igényeid szerint

A készülék lehetővé teszi három teljesítményszint kiválasztását a tisztított felület típusától és a szennyezettség mértékétől függően. A rendkívül hosszú élettartamú, integrált 25,2 V-os Li-Ion akkumulátor a legalacsonyabb teljesítmény mellett akár 60 percig is képes működni, míg a Siguro VT-D300W Curlew BLDC porszívó üzemideje a legmagasabb szinten eléri a 10 percet. Egy feltöltéssel könnyedén kitakaríthatsz egy nagyobb háztartást is. Az akkumulátor teljes feltöltése körülbelül 4 órát vesz igénybe.Természetesen az ergonomikus fogantyú felső részén a szívóerőt és az akkumulátor kapacitását jelző LED jelzőfények is találhatók.

Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó

A Siguro VT-D300W Curlew BLDC HEPA 12 szűrővel rendelkezik

Ha vannak otthon négylábú barátaid, nem csak a PowerBrush motoros padlószívófej teljesítményével leszel elégedett, amely minden állatszőrt felporszívózik, hanem értékelni fogod a fejlett szűrőrendszert is, amelyet a mosható HEPA 12 szűrő egészít ki a rendkívül hatékony eredményekért. A HEPA 12 szűrő a legfinomabb részecskéket is megfogja – a 0,06 mikrométer alatti részecskék 99,5%-át, mint pl. pollen, penészgomba spórák,atkamaradványok és egyéb allergének. A Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó olyan háztartások számára is ideális választás, ahol allergiások élnek.

Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó

2 az 1-ben porszívó rendkívül egyszerű ürítéssel

A Siguro vezeték nélküli porszívót nem csak padló vagy szőnyeg tisztítására használhatod. Amikor csak kell, kihúzhatod a kézi egységet, és máris elkezdheted a kanapé, asztal vagy autó tisztítását. A motoregység eltávolítása nagyon egyszerű, egy gomb segítségével elengedi a csövet és szétválasztja a két részt. A hulladékgyűjtő tartály ürítése nem is lehetne egyszerűbb. Egyszerűen távolítsd el a motoregységet a csőből, és nyomd meg a szemetestartály feletti gombot a zár kioldásához, amely kiüríti a tartályt anélkül, hogy el kellene távolítanod és meg kellene tisztítanod.


Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívó
R

Előnyök:

Minden típusú padlóhoz használható porszívó - az állatszőrt is eltávolítja

2 az 1-ben – rúd- és kézi porszívóként is használható

Erőteljes BLDC motor 90 AW szívóteljesítménnyel

Fejlett ciklon technológia a teljesítmény romlása nélkül

0,45 l-es hulladéktartály nagyon egyszerű és higiénikus ürítéssel

Motoros PowerBrush padlófej LED világítással

Három teljesítményszint

A HEPA 12 szűrő eltávolítja a szennyeződések akár 99,95%-át – allergiás betegek számára is alkalmas

Egy töltéssel akár 60 percig is üzemel

A csomag tartalmaz egy padlószívófejet, kefét, résszívófejet és egy fali tartót

Tulajdonságok:

Szennytartály térfogata: 0,45 l

Zajszint: max. 82 dB

Teljesítmény: 350 W

Szívóteljesítmény: 90 AW

Üzemidő:  legfeljebb 60 perc; 10 perc a legerősebb üzemmódban

Akkumulátor:  Li-Ion 25,2 V (2000 mAh)

Töltési idő: 4 h

Szűrő: HEPA 12 (mosható)

Motor típusa: BLDC

Miért a Siguro?

A Siguro márka design termékeket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy otthonodba ízléses használati eszközöket válassz. Mindent tanúsított, ellenőrzött gyárakban gyártunk, ahol garantált a minőség és az emberközpontú szemlélet. Számunkra fontos vásárlóink kényelme is, ezért mindenre 3 évre kiterjesztett garanciát vállalunk, továbbá a Siguro termékekkel kapcsolatos problémák esetén kirendeltségeinken lehetséges a termékek gyors cseréje is.

Minden termék kínál valami extrát

Minden termék kínál valami extrát

Garantáljuk kirendeltségeinken az azonnali cserét

Garantáljuk kirendeltségeinken az azonnali cserét

3 évre meghosszabbított jótállást kapsz

3 évre meghosszabbított jótállást kapsz

Kizárólag ellenőrzött és tanúsított gyárakban készül

Kizárólag ellenőrzött és tanúsított gyárakban készülnek termékeink


Paraméterek

Összehasonlít
Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!
Tápellátás típusa
Akkus Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA 12 szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
350 W Kész!

Zaj

Zajszint
82 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,45 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
23,5 cm Kész!
Magasság
125 cm Kész!
Mélység
18,5 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Padló, Résszívó Kész!
Töltési módok
Akkumulátor, Töltő adapter Kész!
Kefék
Turbó Kész!
További kiegészítők
Fali tartó Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

Speciális akció

Speciális akció
AlzaPlus tagság Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Siguro VT-D300W Curlew BLDC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Siguro VT-D300W Curlew BLDC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Siguro VT-D300 W Curlew BLDC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siguro VT-D300W Curlew BLDC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siguro VT-D300W Curlew BLDC.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ