30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Silan öblítő Suprême Glamour 1,2 l (48 mosás)

Termékkatalógus
Silan öblítő Suprême Glamour 1,2 l (48 mosás)
4,8 11 értékelés
Öblítő - luxus, gyümölcsös illat, - 35,21 Ft/mosás
Kód:  AVI084 Termékszám:  9000101038262

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Silan öblítő Suprême Glamour 1,2 l (48 mosás)



le
Silan Supreme - dlouhotrvající vůně

Kényeztesse magát

A Silan Supreme Glamour öblítő varázslatos illatot kölcsönöz ruháinak a szicíliai narancs és a bergamott finom aromájával. Öltse magára az elegáns francia parfümök illatát, amely friss és ízléses megjelenést nyújt ruháinak, és ezáltal Önnek egyaránt.


Egy termék számos előnye

A Silan öblítő biztosítja ruhái ellenállhatatlan lágyságát, és megóvja őket a statikus elektromosságtól is. Krémes összetétele gondoskodik a szövetekben található minden egyes szálról, így ruhái mosás után szinte teljesen megújulnak, puhává, és illatossá válnak.

le
Benefity aviváže Silan Supreme

le
Dávkování Silan Supreme

Egyszerű adagolás

Használat előtt az öblítőt nem kell hígítani. Mérje ki a megfelelő mennyiséget a műanyag kupakkal, majd öntse az öblítőtartályba. 15 ml elegendő a kézi öblítéshez. 


Hosszú élettartam

A termék egy költséghatékony, 1200 ml-es kiadásban vásárolható meg. Ez a mennyiség igen hosszú ideig elegendő lesz, így kevesebb alkalommal kell öblítőt vásárolnia.

le
Silan Supreme Glamour 1200 ml

M

A minta flakon mérete 1200 ml



Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Tulajdonságok
Luxus Kész!
Illat típusa
Gyümölcsös Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Luxus Kész!
Illat típusa
Gyümölcsös Kész!

A Silan öblítők ápolják a kimosott ruháinkat - már több, mint 50 éve eredményesen veszik fel a harcot az anyagok durva tapintásával szemben. Részecskék millióit tartalmazzák, amelyek lenyűgöző módon teszik puhává és selymessé a ruhák anyagát mosás közben. Ezáltal nem csak gyorsabban szárad a ruha mosás után, hanem a Silan öblítőnek hála páratlanul kellemes érintésűvé válik és hosszan tartó illattal gazdagodik. A virágos, üde, nyugtató és a francia parfümös luxus illatok széles választéka akár 10 héten keresztül biztosítja a ruháid nagyszerű illatát.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Silan öblítő Suprême Glamour 1,2 l (48 mosás) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silan aviváž Supreme Glamour 48 praní, 1200ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Silan aviváž Suprême Glamour 1,2 l (48 praní).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ