Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SilentiumPC Gear SR300 fekete

Termékkatalógus
SilentiumPC Gear SR300 fekete
4,7 6 értékelés
Gamer szék - huzat anyaga: szintetikus bőr, hintamechanika, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható kartámasz, gumírozott görgők, terhelhetőség: 120 kg
Kód:  CB160b Termékszám:  SPG001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SilentiumPC Gear SR300 fekete

Az egész délutánt ülő helyzetben eltölteni komoly hátfájást okoz! Ez általában a rossz körülmények eredménye. Szeretnéd, hogy teljes kényelembe legyél és egyszerre legyen jó a tartásod?. Az  SR300 Gamer szék mindkettőt kínálja. Felejtsd el a kényelmetlen kiegészítőket és válassz minőségi terméket, hogy a játékélmény is mindig tökéletes legyen!

Legfontosabb jellemzői

  • Elforgatható 360 °-ban
  • A szék teljesen állítható
  • Szilárd fémszerkezet
  • Vonzó formatervezés, autóülés fej
  • Kiváló minőségű bőrtok

Mi érdekli a kényelem?

Az SPC Gear SR300 ergonomikus formát kínál, amely gondoskodik a testtartásról. Az ágyéki és a nyaki gerincet is kis párnák védik, ami igazi luxus, és ezt csak aláhúzza a puha párnázat és a hideg hab az ülés alatt. Mi teszi különlegessé az SR300-at? A szerkezet, a háttámla és az ülés nem használja a gyűlölt rögzített lemezeket, hanem rugalmas gumiszalagból készült.

Teljesen állítható

Hirtelen fel kell kellned a jegyzetekért vagy egy forró italért? A gamer székben ez nem probléma. Nem csak 360 fokban fordul el, de a puha keréktárcsák egyenletes mozgást végeznek, így könnyedén közlekedhetsz a székkel együtt. Értékelni fogod az állítható ülésmagasságot és az állítható magasságú fejtámaszt, valamint a háttámla dőlésszögének beállítását. A saját kedved szerint változtathatsz a pozíción, ahogy neked a legkényelmesebb.

Műszaki adatok:

Teljes magasság:
137-145 cm

Állítható magasságú ülés:
44-52 cm

Ülés szélessége:
53 cm

Ülésmélység:
55 cm

 

Háttámla magassága:
93 cm

 

Paraméterek

Kerekek

Görgők
Görgős Kész!
Kerekek anyaga
Gumírozott Kész!
Felület kerekek szerint
Univerzális Kész!

Anyag

Konstrukció anyaga
Fém Kész!
Bevonat anyaga
Szintetikus bőr Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
120 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége
43 cm Kész!
Minimális ülésmagasság
44 cm Kész!
Maximális ülésmagasság
52 cm Kész!
Szék/fotel tömege
21,7 kg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Címzett! Érdeklődnék a szék iránt, azt írják a leírásban van hinta mechanika de a képeken ez nem látszik és más honlapokon se írja hogy lenne ilyen funkció ennél a típusú széknél. A kérdésem az lenne hogy most akkor van hinta mechanizmus vagy nincs. A választ előre is köszönöm.

Kérdések és válaszok: SilentiumPC Gear SR300 fekete
Kiegészítők: SilentiumPC Gear SR300 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPC Gear SR300 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SilentiumPC Gear SR300 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SilentiumPC Gear SR300 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SilentiumPC Gear SR300 Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ